Neler Yeni

Ağlamak ve üzüntü zararlımı kendimi nasıl durdurabilirim

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Tamam da sen sevgilin den arkadaşların da ayrılıyorsun .
Bu zamana kadar kaç tane arkadaşımdan kaç tane sevgilimden ayrıldım.. Hepsi unutulur gider. Arkadaş sağlamsa uzaktanda devam edersin arkadaşlığına. Sevgili sadıksa uzaktanda yürür. Olmuyorsa da olmaz. Çok da zorlamamak lazım kanksss

01adanalı

80+ Silver
Bu zamana kadar kaç tane arkadaşımdan kaç tane sevgilimden ayrıldım.. Hepsi unutulur gider. Arkadaş sağlamsa uzaktanda devam edersin arkadaşlığına. Sevgili sadıksa uzaktanda yürür. Olmuyorsa da olmaz. Çok da zorlamamak lazım kanksss
Aynen öyle kanksım ama ciddi bir ilişkisi varsa yapamayabilir

DeH$et

80+ Silver
Doğalgaz yokki reis
Ben ne doğalgazli evler gördüm hiçbiri kuzey doğudaki köy evlerinin yerini tutamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ne doğalgazli evler gördüm hiçbiri kuzey doğudaki köy evlerinin yerini tutamaz.
Tabi tercih meselesi. Mesela ben Ardahanliyim yaylamız hopalilarla (artvinlilerle) ortak kullanıyoruz kaç yıldır. Seviyorum oraları.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Arkadaşların yine olur bu yaşlarda sevgililerine fazla bağlanma dostum bu ayrılık senin için daha sağlıklı. Bağ koparmayı öğrenirsin seni daha güçlü yapar. Doğuda da kürtlere hakaret etmedikçe sıkıntı yaşamazsın sert yapma onlara babanıda tembihle sert davranmasın. Dikkatli olun dostum.
Hayatımda bundan daha önyargılı bir tavsiye görmedim. Kürtlerin tamamını barbar veya keko olarak görüyor olabilirsin ama öyle değiller. Bir Türk kendisine sert yapılınca ne yapıyorsa aynısını da Kürt yapar. O sosyal medyada gördüğünüz boş mimleri satmayın burada.

Duz alan yok her yer dag tas duzenim vardi burda offffffffffffffff
Düzen değişimi insanı üzer. Seni gerçekten anlıyorum ama üniversiteye gidince de düzenin değişmeyecek mi? Veya yarın öbür gün çalışmaya başladığında başka illere stanırsan yine değişmeyecek mi düzenin? Bunları da yaşamak gerekiyor bazen. Gittiğin ilde çok iyi insanlarla karlılaşacağını ümit ediyorum Allah yolunu açık etsin.

Darkula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Yusuf arman
Hayatımda bundan daha önyargılı bir tavsiye görmedim. Kürtlerin tamamını barbar veya keko olarak görüyor olabilirsin ama öyle değiller. Bir Türk kendisine sert yapılınca ne yapıyorsa aynısını da Kürt yapar. O sosyal medyada gördüğünüz boş mimleri satmayın burada.

Düzen değişimi insanı üzer. Seni gerçekten anlıyorum ama üniversiteye gidince de düzenin değişmeyecek mi? Veya yarın öbür gün çalışmaya başladığında başka illere stanırsan yine değişmeyecek mi düzenin? Bunları da yaşamak gerekiyor bazen. Gittiğin ilde çok iyi insanlarla karlılaşacağını ümit ediyorum Allah yolunu açık etsin.
Gram dersim yok gideyim takmam ama 1.5 yıllık sevdiğim

Derdim*

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Neden Doğu'da bir sıkıntı mı var acaba? Bitsin artık şu zihniyet ya. Doğu'daki herkes terörist değil ya.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Derdim*
Maalesef. Bu da hayatın bir parçası...

Neden Doğu'da bir sıkıntı mı var acaba? Bitsin artık şu zihniyet ya. Doğu'daki herkes terörist değil ya.
Yok onu söylemiyor, yukarıda bir iki kişi öyle mesajlar atmıştı ama arkadaş sevdiklerinden ayrıldığı için üzülüyor.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Ve bunları ne kadar rahat yazıyorsunuz biraz kendinize bakın ilk önce. Evet bende Doğuluyum Elazığ'lıyım. Vatanımı seviyorum ailecek ve sülalecek seviyoruz. Ve eminimki senden daha ahlaklı vatansever ve kültürlüyüm. Hiç mi vicdanınız sızlamıyor ya

Maalesef. Bu da hayatın bir parçası...

Yok onu söylemiyor, yukarıda bir iki kişi öyle mesajlar atmıştı ama arkadaş sevdiklerinden ayrıldığı için üzülüyor.
Ben konu sahibine demedim merak etme. O mesajı yazanlara dedim.

Tre-x

80+ Silver
Top Bottom