01adanalı
80+ Silver
Tamam da sen sevgilin den arkadaşların da ayrılıyorsun .ağlanacak bişey yok la ağlama yeni insanlar tanırsın işte
Tamam da sen sevgilin den arkadaşların da ayrılıyorsun .ağlanacak bişey yok la ağlama yeni insanlar tanırsın işte
Bu zamana kadar kaç tane arkadaşımdan kaç tane sevgilimden ayrıldım.. Hepsi unutulur gider. Arkadaş sağlamsa uzaktanda devam edersin arkadaşlığına. Sevgili sadıksa uzaktanda yürür. Olmuyorsa da olmaz. Çok da zorlamamak lazım kanksssTamam da sen sevgilin den arkadaşların da ayrılıyorsun .
Aynen öyle kanksım ama ciddi bir ilişkisi varsa yapamayabilirBu zamana kadar kaç tane arkadaşımdan kaç tane sevgilimden ayrıldım.. Hepsi unutulur gider. Arkadaş sağlamsa uzaktanda devam edersin arkadaşlığına. Sevgili sadıksa uzaktanda yürür. Olmuyorsa da olmaz. Çok da zorlamamak lazım kanksss
Artvin çok güzel bir şehir bence çok da üzülme.Artvin
Ben ne doğalgazli evler gördüm hiçbiri kuzey doğudaki köy evlerinin yerini tutamaz.Doğalgaz yokki reis
Tabi tercih meselesi. Mesela ben Ardahanliyim yaylamız hopalilarla (artvinlilerle) ortak kullanıyoruz kaç yıldır. Seviyorum oraları.Ben ne doğalgazli evler gördüm hiçbiri kuzey doğudaki köy evlerinin yerini tutamaz.
Hayatımda bundan daha önyargılı bir tavsiye görmedim. Kürtlerin tamamını barbar veya keko olarak görüyor olabilirsin ama öyle değiller. Bir Türk kendisine sert yapılınca ne yapıyorsa aynısını da Kürt yapar. O sosyal medyada gördüğünüz boş mimleri satmayın burada.Arkadaşların yine olur bu yaşlarda sevgililerine fazla bağlanma dostum bu ayrılık senin için daha sağlıklı. Bağ koparmayı öğrenirsin seni daha güçlü yapar. Doğuda da kürtlere hakaret etmedikçe sıkıntı yaşamazsın sert yapma onlara babanıda tembihle sert davranmasın. Dikkatli olun dostum.
Düzen değişimi insanı üzer. Seni gerçekten anlıyorum ama üniversiteye gidince de düzenin değişmeyecek mi? Veya yarın öbür gün çalışmaya başladığında başka illere stanırsan yine değişmeyecek mi düzenin? Bunları da yaşamak gerekiyor bazen. Gittiğin ilde çok iyi insanlarla karlılaşacağını ümit ediyorum Allah yolunu açık etsin.Duz alan yok her yer dag tas duzenim vardi burda offffffffffffffff
Gram dersim yok gideyim takmam ama 1.5 yıllık sevdiğimHayatımda bundan daha önyargılı bir tavsiye görmedim. Kürtlerin tamamını barbar veya keko olarak görüyor olabilirsin ama öyle değiller. Bir Türk kendisine sert yapılınca ne yapıyorsa aynısını da Kürt yapar. O sosyal medyada gördüğünüz boş mimleri satmayın burada.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düzen değişimi insanı üzer. Seni gerçekten anlıyorum ama üniversiteye gidince de düzenin değişmeyecek mi? Veya yarın öbür gün çalışmaya başladığında başka illere stanırsan yine değişmeyecek mi düzenin? Bunları da yaşamak gerekiyor bazen. Gittiğin ilde çok iyi insanlarla karlılaşacağını ümit ediyorum Allah yolunu açık etsin.
Derdim*Gram dersim yok gideyim takmam ama 1.5 yıllık sevdiğim
Maalesef. Bu da hayatın bir parçası...Gram dersim yok gideyim takmam ama 1.5 yıllık sevdiğim
Derdim*
Yok onu söylemiyor, yukarıda bir iki kişi öyle mesajlar atmıştı ama arkadaş sevdiklerinden ayrıldığı için üzülüyor.Neden Doğu'da bir sıkıntı mı var acaba? Bitsin artık şu zihniyet ya. Doğu'daki herkes terörist değil ya.
Ben konu sahibine demedim merak etme. O mesajı yazanlara dedim.Maalesef. Bu da hayatın bir parçası...
Yok onu söylemiyor, yukarıda bir iki kişi öyle mesajlar atmıştı ama arkadaş sevdiklerinden ayrıldığı için üzülüyor.
Bir yar gider bin yar gelirGram dersim yok gideyim takmam ama 1.5 yıllık sevdiğim
Derdim*