Neler Yeni

Ağlamak ve üzüntü zararlımı kendimi nasıl durdurabilirim

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ve bunları ne kadar rahat yazıyorsunuz biraz kendinize bakın ilk önce. Evet bende Doğuluyum Elazığ'lıyım. Vatanımı seviyorum ailecek ve sülalecek seviyoruz. Ve eminimki senden daha ahlaklı vatansever ve kültürlüyüm. Hiç mi vicdanınız sızlamıyor ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben konu sahibine demedim merak etme. O mesajı yazanlara dedim.
Anladım

Mays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Sinan Aydın
Babam polis 4-5 yılda bir yer değiştirdik. Liseyi çok güzel dostluklarla bitirdim. Lise bittiğinde arkadaşlarımla ayrılacağım için canım sıkkındı. Unide en yakın arkadaşlarım dağıldı. Bazıları duruyor ama ayrılanlarla da yılda 1-2 hafta aynı yerde buluşuruz. Oyun oynarız telefonla konuşuruz. Biri Bursa biri Giresun biri İzmir biri İstanbul ben Konya ama gerçekten dostunsa çok etkilemiyor emin ol. Yeni arkadaşlıklar ediniyorsun ama eskilerle kopmuyorsun çevren genişliyor. Şimdi Uni bitti onlarında bitiyor meslek hayatına atılınca bir kez daha dağılacağız. Evlenmeyi düşünüyorlar evlendiklerinde bir kez daha ama bizden bir şey götürmeyecek çünkü hep buluşacağız zaten konuşacağız. Sana tavsiyem Universiteyi arkadsşlarının olduğu yerde kazan. Durumunuz iyi değilse kendin işe gir part çalış ama ayrı düşüyorsunuz diye korkma insan her olaya uyum sağlayıp yolunu buluyor.

Darkula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Yusuf arman
Neden Doğu'da bir sıkıntı mı var acaba? Bitsin artık şu zihniyet ya. Doğu'daki herkes terörist değil ya.
Ya anlama kıtliginizmi var burda sevdigim ve arkadaslarim var diyorum anlamiyorsunuz

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Ya anlama kıtliginizmi var burda sevdigim ve arkadaslarim var diyorum anlamiyorsunuz
Sana dememiştim ki hocam alınma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kürtlere karışma diyen arkadaşa demiştim.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Doğuya şark çıktı saatleece ağlıyorum üzüntüden düşünemiyorum bırakma yolu varmı dakikada bir gözümden yaş geliyoe aklıma geliyor burda sevdigim ve arkadaslarim var hayatimda ilk defa bu kadar üzüldüm 18 yaşındayım
üniversite yok mu? şu an olduğun yerde bir üniversite kazanabilirsen orada tek başına bir hayata başlayabilirsin.

Top Bottom