Neler Yeni

Ağrı İli'miz Türk Mü?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Troll paylaşım
Bana Göre Bence Doğu'da Ağrı İli'mizde Daha Az Yobazlık Var Baktım Araştırdım Ağrıdaki İnsanlar Vatansever Ve Atatürkçü Bir Halk'ı Var Sizce Ağrı Türk Mü?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,597
İsim
Cengiz
Bana Göre Bence Doğu'da Ağrı İli'mizde Daha Az Yobazlık Var Baktım Araştırdım Ağrıdaki İnsanlar Vatansever Ve Atatürkçü Bir Halk'ı Var Sizce Ağrı Türk Mü?
Ağrı Türk Mü Nasıl Bir Soru Bu Ülkenin Topraklarında Yer Alan Her Bölge Türktür Doğusuda Batısıda Doğuda Kürtler Yaşayınca Farklı Biryer Olmadığı Gibi Güneyde Atatürkçüler Yaşayınca Farklı bir şey Olmuyor

Ağrı nın Atatürkçulükle alaka
images - 2025-01-20T193015.483.jpeg

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Rüveyda Akın
Hayır Aseksüel'im.
Bi de ciddi ciddi cevap vermiş açtığın konuya yazım stiline bak ergen git büyü boyundan büyük işlere kalkışma yobazlıkmış bilmemneymiş adamın biri evini bulur kapısında bıçaklar seni böyle boş boş şeyler konuşmaya devam edersen

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ağrı Türk Mü Nasıl Bir Soru Bu Ülkenin Topraklarında Yer Alan Her Bölge Türktür Doğusuda Batısıda Doğuda Kürtler Yaşayınca Farklı Biryer Olmadığı Gibi Güneyde Atatürkçüler Yaşayınca Farklı bir şey Olmuyor
Kardeşim sen güneydoğu'ya hiç bakmıyormusun" adamlar atatürke hakaret ediyorlar sur belediye'sindeki biri atatürke hakaret etmiş ne kadar menzil falan varsa hepsi güneydoğu'da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi de ciddi ciddi cevap vermiş açtığın konuya yazım stiline bak ergen git büyü boyundan büyük işlere kalkışma yobazlıkmış bilmemneymiş adamın biri evini bulur kapısında bıçaklar seni böyle boş boş şeyler konuşmaya devam edersen
Hiç Kimse'de Bıçaklayamaz.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,597
İsim
Cengiz
Kardeşim sen güneydoğu'ya hiç bakmıyormusun" adamlar atatürke hakaret ediyorlar sur belediye'sindeki biri atatürke hakaret etmiş ne kadar menzil falan varsa hepsi güneydoğu'da.
Dostum Ben Adamların Neye Hakaret Ettiklerine Bakmıyorum Sen Onuda Sormamıssın O Zaman Doğuda Kürtler Yaşayınca Orası Kürdistan Mı Oluyor PKK Destekleyenler Var Diye Doğudakiler Terörist Mi Oluyor Orada İsterse %100'ü Kürt Olsun Yada Menzilci Orası Türkiye Cumhuriyetnin Topraklarıdır Ve Türkiyenindir Orada Yaptıkları Şeyler bir şey Değiştirmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum Ben Adamların Neye Hakaret Ettiklerine Bakmıyorum Sen Onuda Sormamıssın O Zaman Doğuda Kürtler Yaşayınca Orası Kürdistan Mı Oluyor PKK Destekleyenler Var Diye Doğudakiler Terörist Mi Oluyor Orada İsterse %100'ü Kürt Olsun Yada Menzilci Orası Türkiye Cumhuriyetnin Topraklarıdır Ve Türkiyenindir Orada Yaptıkları Şeyler bir şey Değiştirmez
Yanlışda Anlaşılma Olmasın Şimdi Atatürke Sövüyorlar Sen Savunmuyorsun Diye Konunun Onla Alakası Yok Diye Yazdım Yoksa Türk Milliyetçisi Atatürkçü Bir Gencim Buda Böyle Bilinsin

bak öncelıkle kavga etmek için yazmıyorum onu söylıyım gergınlık çıkmasın,kaç sene doğu tarafında yaşadın?senelerce yaşadım orada açıkçası yobazlık falan kötü bir amaçla demıyorum ama var

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,597
İsim
Cengiz
Sana Ne Oluyor Kanka Bu Kadar Asabi Davranıyon Çocuğa Rahatsız Mı Oldun Yobaz Söyleminden

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç