Ağrı varken kas çalışmaya devam etsem sıkıntı olur mu?

Reaksiyon skoru
123
tekrardan evde spor yapmaya başladım genel olarak göğüs ve sırt çalışıyorum. sorum şu göğüs çalıştığım gün sonrası her yerim ağrımasına rağmen kavgaya karışmıştım ve şuan kollarım fecii ağrıyor. çalışmak istiyorum fakat bir sıkıntı olur mu?

tekrardan evde spor yapmaya başladım genel olarak göğüs ve sırt çalışıyorum. sorum şu göğüs çalıştığım gün sonrası her yerim ağrımasına rağmen kavgaya karışmıştım ve şuan kollarım fecii ağrıyor. çalışmak istiyorum fakat bir sıkıntı olur mu?
Bir kaç gündür çalışıyorum.
Her gün çalışıyordum.Ağrısı oldu.Kollarımı dümdüz uzatmıyordum.Bugün iyi dinlenmiş olacam ki geçti.
İki günde bir çalışıyorum artık.Kasların dinlenmesi lazım hocam.
Kaslar bilinenin aksine çalışırken değil,dinlenirken gelişiyormuş.
Şuan bence çalışmayın.Gidin dinlenin.Ağrı ile çalışırsanız pek verim alamazsınız.
Bu arada Bir YT kanalından falan mı çalışıyorsunuz yoksa spor salonlarında görüp bildiğiniz hareketlere mi çalışıyorsunuz?
Bende bu konularda biraz acemiyim.Bilgilerinizden faydalanmak isterim.

Sikinti olmaz calismaya devam edebilirsin hatta daha iyi olur

Geri