Neler Yeni

AGT KURYE GÜVENİLİR Mİ?

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım. Sadece AGT bi kurye sözleşme Papara ile olması lazım diye kafam karıştı knk . :D
herkese agt ile getiriyolar senin için rahat olsun :D

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Yaklaşık 2 hafta önce PAPARA BLACK CARD sipariş ettim ve bugün geldi. Kartı galiba AGT Kurye diye bi firma getiriyo, sorun şu adam bana kartı vermeden önce TC KİMLİK NO, yeni kimlik kartındaki seri no, anne adı ve baba adı sordu. Alt tarafı bi kart aldı bu soruları neden sorsunki? içime gerçekten bi kötü his düştü biliyosunuz bu söylediğim bilgilerle çok şey yapılabilir diye biliyorum. daha önce varmı oyle papara alıp bu sorular sorulan olan ? BU AGT KURYE güvenilirmidir?Yaklaşık 2 hafta önce PAPARA BLACK CARD sipariş ettim ve bugün geldi. Kartı galiba AGT Kurye diye bi firma getiriyo, sorun şu adam bana kartı vermeden önce TC KİMLİK NO, yeni kimlik kartındaki seri no, anne adı ve baba adı sordu. Alt tarafı bi kart aldı bu soruları neden sorsunki? içime gerçekten bi kötü his düştü biliyosunuz bu söylediğim bilgilerle çok şey yapılabilir diye biliyorum. daha önce varmı oyle papara alıp bu sorular sorulan olan ? BU AGT KURYE güvenilirmidir?
Banada sormuşlardı herkese soruyorlar

Top Bottom