Neler Yeni

Bilgi ele geçirmek bu kadar kolaymı?

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Dün sırf bir fotoğrafa random attım die bir terorist beni tehtid etti anne baba adı tel nolarını fln bana gönderdi vesikalık resmimide ve kürtçe yaşasın apo dememi istedi yoksa olacaklara karışmam dedi bende bunun evrende olasılığının olmadığını asla demiceğimi ona ilettim o da sen bilirsin dedi en son bunu bir tanıdığıma yazdığımda ona şu maddeleri ihlalden soruşturma açılacağını yazmamı istedi bende yazdım fakat mesajı dünden beri görmedi ve ben ondan engelliyim bu yüzden daha ne yazarsam yazim gitmicek ztn arkadaşıma şunun hesaba bi gir bak dediğimimde bu şahsın bunu hikayesinde ticarete döktüğünü gördüm korsan bir şekilde tc kimlik no anne baba adı sülale ve vesikalık foto bulma çok uyguna yapılır yazıyodu.Sonuca gelcek olursak bu bilgilerle beni nasıl rahatsız edebilir? die sorcaktım.
kanka bulmak cidden çok kolay o yüzden umursama genelde bilgisi olmayan insanları korkutup para alırlar hem düşün ananın babanın adını bilse kaç yazar Allah aşkına ne yapcak evine sahte ihbar gelse bile sadece gelip gidecek baktı bir şey değişmiyor adam uğraşmayacak o yüzden çokta şey yapma görmezden gel bu tür elemanlar çok piyasada eğer uğraşırım diyorsan da mahkemeye ver

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Deniz
Daha yeni edevlet tc ve şifreleri düşmüştü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular