Neler Yeni

Agt kurye teslim edildi yazıyor fakat edilmedi.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Arkadaşlar sabah 9 da kurye dağıtıma çıkmış genellikle agt siparişlerim ikindiden sonra geliyor. Bu sefer akşam 9 da teslim edildi diyor ama ne site kapısında ne güvenlikçi nin odasında ne de evimde kargom yok. Ve işin ilginç yanı şu benim adıma teslim edildi diyor ne yapmam lazım?

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Donanım, Yazılım
Pazartesi gününü bir bekleyin hocam kargo firmaları günlük teslimat sınırına tamamlamak için bazen teslim edildi yazabiliyor. Yada o bölgede kargo dağıtımı yapmayacaksa eğer tanıdığı bir firmaya verip o tarafından teslim edilmesini sağlıyor. Benim başıma gelmişti.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pazartesi gününü bir bekleyin hocam kargo firmaları günlük teslimat sınırına tamamlamak için bazen teslim edildi yazabiliyor. Yada o bölgede kargo dağıtımı yapmayacaksa eğer tanıdığı bir firmaya verip o tarafından teslim edilmesini sağlıyor. Benim başıma gelmişti.
Umarım pazartesi gelir.Çünkü bununla uğraşmak istemiyorum.

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Donanım, Yazılım
Umarım hocam teslimat sağlanmazsa eğer satın aldığınız firma ile görüşün. Yada kargo firmasıyla.

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar sabah 9 da kurye dağıtıma çıkmış genellikle agt siparişlerim ikindiden sonra geliyor. Bu sefer akşam 9 da teslim edildi diyor ama ne site kapısında ne güvenlikçi nin odasında ne de evimde kargom yok. Ve işin ilginç yanı şu benim adıma teslim edildi diyor ne yapmam lazım?
AGT kargo her zaman ki gibi. Kuryeler getirmiyormuş. Bekletiyorlarmış. Daha yeni şikayet ettiğim için söylediler. Kurye teslim etmiyormuş :D

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
AGT kargo her zaman ki gibi. Kuryeler getirmiyormuş. Bekletiyorlarmış. Daha yeni şikayet ettiğim için söylediler. Kurye teslim etmiyormuş :D
doğru yazmışsınız teslim edildi dedikten 1hafta sonra aradılar dersteydim paramı iade etmişler. (amazon destekle görüşün ondan sonra geldi.)

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Caner Karadağ
Agt kurye çok kötü firma

Top Bottom