Papara black kart teslim bolgesine sevk edildi diyor.

Hasan344

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,486
Arkadaşlar merhaba papara black kartım teslim bolgesine sevk edildi diyor fakat 2 gündür dağıtıma çıkmıyor. Kartta bana çok lazım fakat hala dagitima çıkmadı. Agt kuryenin şubeleri varmı gidip alabilirmiyim? Veya elime tahminen ne zaman ulaşır? İzmir'de yaşıyorum.

Arkadaşlar merhaba papara black kartım teslim bolgesine sevk edildi diyor fakat 2 gündür dağıtıma çıkmıyor. Kartta bana çok lazım fakat hala dagitima çıkmadı. Agt kuryenin şubeleri varmı gidip alabilirmiyim? Veya elime tahminen ne zaman ulaşır? İzmir'de yaşıyorum.
Agt kurye arayabilirsin kanka bilgi verirler

Agt kurye arayabilirsin kanka bilgi verirler
Hocam telefonu açmiyorlar kaç kere aradım. Kartta acil lazım bana. Agt kuryenin şubeleri varmı bir fikriniz varmı bu konuda?

Merhaba eğer dağıtıma çıkmadıysa gidip alabiliyorsun ben başka bir siparişimde almıştım

İstanbul'da yaşıyorum depolarına yakın kısımda ikamet ediyorum. Arabayla 30 dk mesafe. Kaç günde aldım dersin? 4 sefer gelmedi ihbarı ile 45+ gün kadar

Hocam telefonu açmiyorlar kaç kere aradım. Kartta acil lazım bana. Agt kuryenin şubeleri varmı bir fikriniz varmı bu konuda?
Aslında bu tarz sevkiyat yapan kuryeler 1 yada 2 gün içinde kargoları teslim eder çünkü genellikle kart mahkeme kagıdı gibi ufak seyler teslim ediyolar neden sizde oyle olmus anlamadim canlı desteğe ulaşmaya çalıştınız mı

Aslında bu tarz sevkiyat yapan kuryeler 1 yada 2 gün içinde kargoları teslim eder çünkü genellikle kart mahkeme kagıdı gibi ufak seyler teslim ediyolar neden sizde oyle olmus anlamadim canlı desteğe ulaşmaya çalıştınız mı
Hocam aradım ama bir cevap gelmedi. Birde bu kartlar zaten biraz geç geliyormuş ama benim merak ettiğim şubeleri varmı?

Screenshot_2022-08-05-22-51-51-90_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Böyle yazıyor.

Geri