Neler Yeni

Yardım Amazon AGT kurye teslim edilemedi

SadeceSeyf

80+ Gold
Ne yapicaz şimdi şubesi falan varsa biz alalım böyle saçmalık yok. Bekleyelim mi ne yapalım
Yakında gidip alın ama kuryenin üstünde olmasın. Benim çok uzak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Agt kuryeyi ara ve aciliyet oluştur aynı şekilde Amazon müşteri temsilcileri den adına aciliyet oluştursun büyük ihtimal kargonuz gelir gelmez ise para iadesi yaparlar. Çok ***** bir kargo firması sözde açılımları AYNI GÜN TESLİM boktan bir kargo firması keşke Amazon hep kolay gelsin ile gönderse
Bu ay üçüncü kargo üçüncü şikayet. Kargoyu getiren adam adam bulamıyorlar ben eski elemanım yardım ediyorum sadece rica ederlerse diyo knk

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
Dostlar selam, amazondan prime indirim günlerinde 6-7 tane eşya aldım ve son gün aldıklarım gelmedi, en son bana agt kurye teslim etmeyi denedi ama teslim edilmedi tarzında bir uyarı verdi. Aldığım ürünlerin hepsi prime isaretliydi şimdi benim agt kuryeyi aramam mi gerek yoksa tekrar gelmelerini mi bekliyim anlamadım işin ilginç yanı evde boş değildi
rezalet bir kargo firması bana 1haftada vermeyip adres yanlış dediler sonrada ürün kırıldı diyip iadeye verdiler :D

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

Bu ay üçüncü kargo üçüncü şikayet. Kargoyu getiren adam adam bulamıyorlar ben eski elemanım yardım ediyorum sadece rica ederlerse diyo knk
Ne saçma iş rica ederlerse ne hahahah

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

hocam agt kargonun gidip alma diye bir seçeneği yok, neyse ki bugün eve geldi kargom artık amazondan sipariş verirken de düşünerek vereceğiz sanırım

SadeceSeyf

80+ Gold
hocam agt kargonun gidip alma diye bir seçeneği yok, neyse ki bugün eve geldi kargom artık amazondan sipariş verirken de düşünerek vereceğiz sanırım
Ben alıyorum ürünü müşteri hizmetlerine bağlanıp agt ye verilmemesini rica ediyorum artık. Mümkünse uyguluyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,427
Üyeler
162,685
Son üye
kelelvan
Top Bottom