Neler Yeni

Aile baskısiyla %50 körlük gecirmek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Ailem cok baski yapiyordum gunde 18 saat ders calisiyordum basimdan ayrilmiyolardi gecen gozum agriyodu doktor %50 korluk geciriyorsun dedi bu yaziyida zorla yaziyorum yazim hatalari icin k.b daha 14 yasindayim daha benden ne istedilerse yaptim soz verdiler okulda ilk 3 e gir sana soz bilgisayar alicaklardi okul birincisi oldum lgs den 493 puan aldim cok iyi lise kazanmistim simdi ise napacaksin bilgisayari dediler hic arkadasim olmadi bende size danismak istedim okudugun icin tesekurler

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
Ailem cok baski yapiyordum gunde 18 saat ders calisiyordum basimdan ayrilmiyolardi gecen gozum agriyodu doktor %50 korluk geciriyorsun dedi bu yaziyida zorla yaziyorum yazim hatalari icin k.b daha 14 yasindayim daha benden ne istedilerse yaptim soz verdiler okulda ilk 3 e gir sana soz bilgisayar alicaklardi okul birincisi oldum lgs den 493 puan aldim cok iyi lise kazanmistim simdi ise napacaksin bilgisayari dediler hic arkadasim olmadi bende size danismak istedim okudugun icin tesekurler
allah sabır versin

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz
ailen katı bir aile değilse söz vermiştiniz ve bu konuları konuş onlarla

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Konuyu yanlış yere açmışsın öncelikle bu tarz bir durumda foruma sormak yerine psikoloğa gidip olayları anlatmanı ve ders çalışınca insanın arşa ulamayacağını anlatabilirsin ailene kusura bakma ama ailen biraz körelmiş sanki dersi gözden başka bir şey görmüyor anlaşılan.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Düzenli ve programlı her gün 3-4 saat ders bu yaş için yeter ve artardı. Ailenle bu konuyu uygun bir şekilde konuşmalı ya da beraber aile psikologlarına başvurmalısınız.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri