Neler Yeni

Aile baskısiyla %50 körlük gecirmek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Ailem cok baski yapiyordum gunde 18 saat ders calisiyordum basimdan ayrilmiyolardi gecen gozum agriyodu doktor %50 korluk geciriyorsun dedi bu yaziyida zorla yaziyorum yazim hatalari icin k.b daha 14 yasindayim daha benden ne istedilerse yaptim soz verdiler okulda ilk 3 e gir sana soz bilgisayar alicaklardi okul birincisi oldum lgs den 493 puan aldim cok iyi lise kazanmistim simdi ise napacaksin bilgisayari dediler hic arkadasim olmadi bende size danismak istedim okudugun icin tesekurler
Umarım troll veya şakadır

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Ailem cok baski yapiyordum gunde 18 saat ders calisiyordum basimdan ayrilmiyolardi gecen gozum agriyodu doktor %50 korluk geciriyorsun dedi bu yaziyida zorla yaziyorum yazim hatalari icin k.b daha 14 yasindayim daha benden ne istedilerse yaptim soz verdiler okulda ilk 3 e gir sana soz bilgisayar alicaklardi okul birincisi oldum lgs den 493 puan aldim cok iyi lise kazanmistim simdi ise napacaksin bilgisayari dediler hic arkadasim olmadi bende size danismak istedim okudugun icin tesekurler
allah sabır versin halin zor :(

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Günde 18 saat ders çalışma? Hocam one öyle kaç saat uyuyorsunuz?

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Alper
Ailene söz geçirmeye çalış biraz ısrarcı ol dostum.493 puan almışsın meyvelerini hepsini sen yiyeceksin,bi zahmet en büyük hakkın eğlenmek oyun oynamak arkadaşlarınla vakit geçirmek..

Son düzenleme:

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom