cemtastan2301
80+ Gold
Adres ver PÖH, JÖH bişe çağıracam polis yetmezKapidan cikabilsem
Adres ver PÖH, JÖH bişe çağıracam polis yetmezKapidan cikabilsem
Zaten onlar aile dediler baski yap diyePsikoloğa gitmene izin vermez olabilir. Teyzene dayına halana enişte vs anlat hatta ağla onlarda ailenle konuşur
Önerimi sundum sadece neden böyle dediniz hocam?mert ama anlayışsız
Umarım troll veya şakadırAilem cok baski yapiyordum gunde 18 saat ders calisiyordum basimdan ayrilmiyolardi gecen gozum agriyodu doktor %50 korluk geciriyorsun dedi bu yaziyida zorla yaziyorum yazim hatalari icin k.b daha 14 yasindayim daha benden ne istedilerse yaptim soz verdiler okulda ilk 3 e gir sana soz bilgisayar alicaklardi okul birincisi oldum lgs den 493 puan aldim cok iyi lise kazanmistim simdi ise napacaksin bilgisayari dediler hic arkadasim olmadi bende size danismak istedim okudugun icin tesekurler
allah sabır versin halin zorAilem cok baski yapiyordum gunde 18 saat ders calisiyordum basimdan ayrilmiyolardi gecen gozum agriyodu doktor %50 korluk geciriyorsun dedi bu yaziyida zorla yaziyorum yazim hatalari icin k.b daha 14 yasindayim daha benden ne istedilerse yaptim soz verdiler okulda ilk 3 e gir sana soz bilgisayar alicaklardi okul birincisi oldum lgs den 493 puan aldim cok iyi lise kazanmistim simdi ise napacaksin bilgisayari dediler hic arkadasim olmadi bende size danismak istedim okudugun icin tesekurler
Numaramı verirsem beni yasatmazlarNe? numaranı verirsen sosyal hizmetleri aramak istiyorum baskı bu kadar olmaz.
Tek elle yaziyom sol kolum alcida
Konuyu yanlış yere açmışsın öncelikle bu tarz bir durumda foruma sormakÖnerimi sundum sadece neden böyle dediniz hocam?
Numaramı verirsem beni yasatmazlar
Lütfen ver cidden yardıma ihtiyacın var ve yardım etmek istiyoruz.Numaramı verirsem beni yasatmazlar
bir şey olmaz.Numaramı verirsem beni yasatmazlar