Yok be agacım yine iyi ama baba o seviyeyi ayarlarsa iyi yoksa sulak olur aranızdaki durum. Biz de öyleyiz ama seviyeyi ayarladığı için hiç sorun yaşamadım.Babamla arkadaş gibiyiz cidden arkadaş gibi ama bu dünyanın en kötü şeyi
Bende babamla 1 aydır konuşmuyorum.annemle anlaşıyorum da
babamla her konuşmamızın sonu kavga oluyor (2 haftadır görüşmüyoruz)
Bende babamla 1 aydır konuşmuyorum.Annemle iyi babamdan genel olarak uzak duruyorum.
Babamla 2 aydan uzun zamandır konuşmuyorum ben deBende babamla 1 aydır konuşmuyorum.
Bizim bu babalarımızla aramızın kötü olmasının sebebi doğanın kanunumu yoksa gençler olarak bozukmuyuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende babamla 1 aydır konuşmuyorum.
Bizim bu babalarımızla aramızın kötü olmasının sebebi doğanın kanunumu yoksa gençler olarak bozukmuyuz ?
Genel olarak sıkıntı bizdemi babalarımızdamıBabamla 2 aydan uzun zamandır konuşmuyorum ben de
bence sorun kuşak farkıGenel olarak sıkıntı bizdemi babalarımızdamı
Normalmi sence bu anlaşmamazlık küslükbence sorun kuşak farkı
Kafa yapılarıyla alakalı hocam.Bende babamla 1 aydır konuşmuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende babamla 1 aydır konuşmuyorum.
Babasiyla arasi iyi olan erkek mi var? Sirf tartistik diye interneti kapattirmis birde kurulum ucreti cart curt derken masraf acti basimaannemle anlaşıyorum da
babamla her konuşmamızın sonu kavga oluyor (2 haftadır görüşmüyoruz)