Neler Yeni

Aile icindeki bu durumumuz nasil duzelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet köklü
17 yasindayim annem ev hanimi babamda esnaf gunde 15 saate yakın calisiyor bir zamanda 8 10 saat calisip birakiyor degisir bir durum. Maddi olarak su an imkan var disariya cikip gezebiliriz ancak soyle oluyor babam kendisi tek basina cikiyor disariya is disinda arkadaslari var isten onlarla geziyor gidiyor bizde evde kaliyoruz bu yuzdende. Kardeslerim biri evlendi digeri uni okuyor. Bende lisedeyim. Ve evde kaldigim icinde gunde 10 15 saat ortalama pc basinda duruyorum ve psikolojik ilac tedavisi aliyorum ayriyeten internetten su an icin tabi iyi para kazaniyorum ve kazandigim para borclara vb. Gidiyor yani evin borcunun bir kismini ben kapattim bir nevi ev icinde kumar oynayan var ve oradan cok para kaybettik. Ayda 13 bin tl ye yakin bir para. Ev icinde surekli kavga var aile uyeleri birbirini sevmiyor zaten Bana disari cik kizlarla takil oynas diyorlar. Ama ben karsi cibsten tiksindim ve evde konusulan dedikodu giybetler insanlara karsi bakis acimi degistirdi kucuklugumden beri su an cok kotu hissediyorum be yapabilirim.

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
BehzatÇ
İnternetten para kazandığını söylemişsin ortalama bir üniversite kazanıp şehir dışına yerleş tavsiye olarak Sakarya Eskişehir Bursa gibi yerlere git araya mesafe koy

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet köklü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetten para kazandığını söylemişsin ortalama bir üniversite kazanıp şehir dışına yerleş tavsiye olarak Sakarya Eskişehir Bursa gibi yerlere git araya mesafe koy
Veb aileme cok bagliyim abcak yani disaridaki ibsan bana en ufak birsey dediginde sibirlenirim ama annem babam. Beni dovup oldurse hicbirsey demem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,309
Üyeler
170,707
Son üye
gezdolastv
Top Bottom