Aile İçinde Covid olan var ise okula gidiyor muyuz ?

RaZeLegend

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
285
Hafif belirtiler var bu günlerde kuru öksürük gibi 3 gün önce test yaptırdım negatifti ama annem pozitif çıktı bu durumda ne yapmamız gerekiyor okula gidiyor muyuz ? yoksa karantina uygulanıyor mu aydınlatırsanız sevinirim.

Karantinadan 5 gün sonra test yaparsan ve negatif çıkarsan okula gidebilirsin sanırım.

şu an gidemiyorum yani 5 gün sonra test yaptırınca gidebiliyorum
Aşılıysan hayır gidebilirisin. 5 gün sonra test verir ve negatif cıkarsa gidebilirsin, Pozitif cıkarsa tabikide gidemezsin 10 günden 14 güne kadar (14 Delta varyantı icindir.) izole kalacaksın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@bqrr0595 Hocam böyleydi protokol değilmi?

Aşılıysan hayır gidebilirisin. 5 gün sonra test verir ve negatif cıkarsa gidebilirsin, Pozitif cıkarsa tabikide gidemezsin 10 günden 14 güne kadar (14 Delta varyantı icindir.) izole kalacaksın.

@bqrr0595 Hocam böyleydi protokol değilmi?
tesekkurler hic bir yerde dogru bilgiye ulasamıyorsun :D

Asisizsan gidemiyorsun aşılı ise gidiyorsun 5gun test oluyo(tabi bulastircagin herkese bulastiriyorsun haliyle çünkü ne iş yeri raporlu sayıyor ne okul) pozitif olunca 14gun yasak oluyo

Arkadaşımın annesi ve babası pozitifti arkadaşım karantinaya alınmamıştı

Hafif belirtiler var bu günlerde kuru öksürük gibi 3 gün önce test yaptırdım negatifti ama annem pozitif çıktı bu durumda ne yapmamız gerekiyor okula gidiyor muyuz ? yoksa karantina uygulanıyor mu aydınlatırsanız sevinirim.
Temaslı sayılıyorsun ama test yaptırdıktan sonra negatif çıkarsa gidebilirsin.

şu an gidemiyorum yani 5 gün sonra test yaptırınca gidebiliyorum
gidersin okula aşın varsa 5 gün belirti de göstermezsen 5. gün test veriyorsun vermezsen hes in riskli olur pozitif cıkarsan karantinan hayırlı olsun negatif cıkarsan normal hayatına devam aşı maşı yok haci dersen de 14 gün sende içerdesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,373
Üyeler
185,717
Son üye
Tunç1122
Geri