ailecek izlenecek FİLM diyor sen deli gibi cinsellik barındıran ergen DİZİleri söylüyorsun .dElite ve Riverdale izleyebilirsiniz.
Teşekkürler Siri;Siri cevaplıyor;
Ailecek dendiğinde maksimum +13 istediğinizi varsayıyorum. Bugün izlediğim The Midnight Sky'a bakabilirsiniz. Uzay ile alakalı bir film.
Oceans eleven babam daha önceden izlemiş diğer filmlerde pek uymadı bize teşekkür ederimailecek izlenecek FİLM diyor sen deli gibi cinsellik barındıran ergen DİZİleri söylüyorsun .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
özelden cevaplamıştım ama genede yazayım belki konuyu gören birinin ilgisini çeker ve izler.
the hush ve unfriended dark web iki güzel gerilim filmi. cinsellik içermesede kanlı sahneler mecvut ama bir tarantino filmi kadar yok
oceans eleven da izleyebilirsiniz ailecek çok güzel gider
İroni yapmıştım, demek ki (!) koymak gerekiyormuş.ailecek izlenecek FİLM diyor sen deli gibi cinsellik barındıran ergen DİZİleri söylüyorsun .d
özelden cevaplamıştım ama genede yazayım belki konuyu gören birinin ilgisini çeker ve izler.
the hush ve unfriended dark web iki güzel gerilim filmi. cinsellik içermesede kanlı sahneler mecvut ama bir tarantino filmi kadar yok
oceans eleven da izleyebilirsiniz ailecek çok güzel gider
Yok sex education izlesin o daha uygunElite ve Riverdale izleyebilirsiniz.
demek ki benim ironimi anlaman için benim de (!) koymam gerekiyormuşİroni yapmıştım, demek ki (!) koymak gerekiyormuş.