Neler Yeni

Ailem araba kullanmama motor almama izin vermiyor

Vendır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Taşar
Arkadaşlar selam bütün arkadaşlarım ailesinin arabasını kullanıp gezerlerken bizimkiler onların arabaları ucuz bizimkisinde çarparsan yaptırmakta zorlanırız (bize göre) ayrıca ehliyetin bile yok diyorlar sadece mahallede surucem dememe rağmen kızıyorlar hatta annem ehliyet dahi alsan bu arabayı sana hemen vermem diyor arabadan anlamam ama pejo3008 2020demi ne aldık makyajlı falan die geçio hatta herneyse daha sonra motor alayım mı diyorum onada kızıyorlar ne yapayım fikiri olan varmı motor tehlikeli diolar yavaş alırım diyorum olsun diolar

PffPanda

80+ Bronze
Arkadaşlar selam bütün arkadaşlarım ailesinin arabasını kullanıp gezerlerken bizimkiler onların arabaları ucuz bizimkisinde çarparsan yaptırmakta zorlanırız (bize göre) ayrıca ehliyetin bile yok diyorlar sadece mahallede surucem dememe rağmen kızıyorlar hatta annem ehliyet dahi alsan bu arabayı sana hemen vermem diyor arabadan anlamam ama pejo3008 2020demi ne aldık makyajlı falan die geçio hatta herneyse daha sonra motor alayım mı diyorum onada kızıyorlar ne yapayım fikiri olan varmı motor tehlikeli diolar yavaş alırım diyorum olsun diolar
Instagram da sol şeritte uçanlar gibi kullanacaksanız normaldir .

şahin doğan

80+ Platinum
Ehliyet almaya bak. Ehliyet aldıktan sonra ön yargıları kırılır. Ve annenin dediği gibi ehliyet almadan sana araba vermemeleri en mantıklı seçenek.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Berk
Çok boğmadan sıkıştırmaya devam bu işler böyle çözülür.. haftasonu beraber trafiğe kapalı alana götürmeye ikna et, yaşının ilerlediğini, zamanının geldiğini ailene yansıt. Onlar zaten senin durumuna göre pozisyon alacak. Zaten trafiğe kapalı alan dışında araç kullanma, artist misin? Kurallara uymalıyız ki güzel bir dünya olsun. Ehliyetsiz araç kullanmayı teklif etmen bile red yemenin sebebi aslına bakarsan.

Vendır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Taşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok boğmadan sıkıştırmaya devam bu işler böyle çözülür.. haftasonu beraber trafiğe kapalı alana götürmeye ikna et, yaşının ilerlediğini, zamanının geldiğini ailene yansıt. Onlar zaten senin durumuna göre pozisyon alacak. Zaten trafiğe kapalı alan dışında araç kullanma, artist misin? Kurallara uymalıyız ki güzel bir dünya olsun. Ehliyetsiz araç kullanmayı teklif etmen bile red yemenin sebebi.
Yapıyorum ama motoru daha çok istiyorum bütün arkadaşlarım motor alıyor

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
tabikide tedirginlikleri olacak. Ama eninde sonunda araba sürmeyi öğrenmen için uyara uyara da olsa oturtacaklar direksiyona. Sadece ehliyet alırkenki pratik kursların tümüne katılım sağlamaya bak.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
ehliyetin yoksa sakın sürme. ben sene 2013 te 4800 lira ceza yemiştim, evet o zaman bu parayla muhtemelen alınabilecek en pahalı oyuncu bilgisayarlarından bir tanesi alınabiliyordu :D ayrıca tek sorun ceza da değil, birinin arabasına çarpsan veya biri yaralansa ölse hayatın kararır direk gg yani

Coolpanda

80+ Silver
Ailen normal olanı yapıyor ehliyet aldıktan sonra tekrar güzellikle istemeyi dene.

Mirac.20

80+
polise yakalanırsan ehliyetin yok diye 8k sana 8k araç sahibine ceza kesilir ve diğer ciğnediğin kurallar içinde ayrı cezalar yersin

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Ehliyetin yoksa motor ve arabayı geçtim elektrikli motor bile kullanma.Trafik sanılan kadar eğlenceli bir yer değil.Ehliyetini al motor yada araba hangisini istiyorsan.EĞİTİMİNİ aldıktan sonra ve KURALLARA uyduktan sonra zaten ailen de bir süre sonra sana gönlü rahat şekilde anahtarı verecektir

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Sen ehliyetini çıkar sonrasında ufak ufak arabayı vermeye başlarlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular