Neler Yeni

Ailem araba kullanmama motor almama izin vermiyor

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
ehliyetin yoksa sakın sürme. ben sene 2013 te 4800 lira ceza yemiştim, evet o zaman bu parayla muhtemelen alınabilecek en pahalı oyuncu bilgisayarlarından bir tanesi alınabiliyordu :D ayrıca tek sorun ceza da değil, birinin arabasına çarpsan veya biri yaralansa ölse hayatın kararır direk gg yani
ehliyet alana kadar trafiğe kapalı yerlerde araç sürmek iyi olur aileni o yönde ikna etmeye çalış. mahalle arası bile olsa sakın trafikte araç kullanma, senin hatan olmasa bile veledin teki önüne atlar soluğu silivride alırsın

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Salih ÇARDAK
Ehliyeti herkese veriyorlar.

Bana garip gelen sürücü güzergahında araç ile parkuru tamamlayınca ehliyeti cebine atıyorsun. Peki ya trafik? Derede yüzmek ile okyanusa açılmak bir olur mu hiç? Direksiyon sınav koşulları değişmeli, direksiyon dersleri daha geniş alanlara yayılması gerekiyor diye düşünüyorum. Neyse bu farklı konu, değinmek istedim.

Sana tavsiyem ailende bilen biri eşliğinde güzelce araç sürmeyi öğren, daha sonra ehliyetini al rahat rahat istediğin zaman kullan. Ailen senin aracı kullanabildiğini, üzerine ehliyet aldığını görünce mutlaka bir güven hissedecekler ve sana aracı vereceklerdir diye düşünüyorum.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
Mahallete tur atıp ne yapcan. Çocuk falan atlar ne gerek var. Al ehliyetini, geceleri çık pederle vs artık yanında bilenle. Yavaş yavaş alış sonra gün içi trafiğe vs çık tamamdır. Ehliyetsiz direksiyon başına geçmen mahalle arası bile olsa yanlış

Receb İvedik

80+ Bronze
Dostum ehliyetsiz gezme arabanızın parçaları hiç ucuz değil olası bir kazada 16k ve aracın masrafları çok tutar . Ki ehliyetsiz kasko sigorta geçerli mi onu bilmiyorum eğer ikiside geçersizse çok geçmiş olur . Korkutmak gibi olmasın ama yavaş yavaş öğrenmek bana kalsa iyi bişey ama yasal değil . Kaçırmaya falanda çalışma hele ki hiç kullanmadıysan kullanmayı bilmiyorsan

Vendır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Taşar
Dostum ehliyetsiz gezme arabanızın parçaları hiç ucuz değil olası bir kazada 16k ve aracın masrafları çok tutar . Ki ehliyetsiz kasko sigorta geçerli mi onu bilmiyorum eğer ikiside geçersizse çok geçmiş olur . Korkutmak gibi olmasın ama yavaş yavaş öğrenmek bana kalsa iyi bişey ama yasal değil . Kaçırmaya falanda çalışma hele ki hiç kullanmadıysan kullanmayı bilmiyorsan
arkadaşlarımın arabası opel corsanın eski modeli diğeri ise şahin onlar rahatlıkla kaçırıyor çarpsalar bile şuan çarpmadılar ama korkmuyorlar bende ama o özellik yok kendimi şanssız hissediyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,035
Üyeler
166,315
Son üye
ataberk1443
Top Bottom