Ailem bana pc almıyor.

Hocam oyun bağımlısı değilim çünkü laptopu aldığımızda yaşım küçüktü ve oyun oynayamıyordum. Oyun oynayabildiğim yaşa geldiğim zamanda bilgisayarın şuanki oyunları kaldırmadığını fark ettim yani ben hiç oyun oynayamadım. Bu kadar çok istememin bir sebebide bu. Birkaç kişi 35 e çok demiş ama az önce hızlı bir toplama ile parçaların maks 3800 TL olmasına rağmen(ekran kartı dışında) 27 bin tuttu. Şuan için en olası durum pc almayıp çalışıp iyi bir lise kazanacağım ki o zaman babam alır çünkü şuan sınava gireceğim için almıyor ve belki parçaların fiyatları düşer o zamana kadar.
Kendin al?
İlk sistemi ailen almış sonrasını kendin de alabilirsin. Tüm yaz evde oturmaktan iyidir. Hoş ben oturarak aldım.

Kendin al?
İlk sistemi ailen almış sonrasını kendin de alabilirsin. Tüm yaz evde oturmaktan iyidir. Hoş ben oturarak aldım.
Hocam sistem değil laptop ve nasıl kendim alabilirim merak ediyorum. Ailemden harçlık almıyorum yani para biriktiremiyorum. Ki biriktirsemde haftalık 50 tl alsam 10 yılda 26000 oluyor.

Hocam
Büyük ihtimalle bu yıl sınava gireceksiniz ve bu sizin hayatınızda az da olsa bir dönüm noktası olacak.
Annenizin ve babanızın gözünden bakınca size bilgisayarı almamaları bence mantıklı.
Bilgisayar ,telefon, elektronik aletlerle geçen zaman bu dönemler çok daha çekici hale geliyor ve insanı alıkoyuyor.
İyi bir lise tutturursanız almalarına dair bir söz isteyin ve bu yıl dişinizi sıkın.
Zamanı geldiğinde umarım bilgisayarda saatlerinizi harcadığınız dünyadan daha iyisini kendinizin oluşturabileceğini anlarsınız.
İyi forumlar.

Neredeyse 8 yıllık bir laptopum var ve hiçbir şey oynayamıyorum. Bu yılın başından beri pc istiyorum fakat bir türlü ikna edemedim. Maddi durumumuz iyi. Belki tek seferde o kadar para veremeyebilir diyeceksiniz ama 8 ay oldu. O zamandan beri hiç para ayırmıyor annemle babam. Her gün saatlarce pc bakıyorum. Kafadan sıyıracağım az kaldı. Fakat gittikçe zam geliyor. 2-3 hafta önce 3800 TL olan işlemci bugün 4700 küsür. İlk istediğim zamanlar aynı pc yi 25k ya topluyordun bugün 35-36K. Az daha beklersek 40ı bulacak gibi. Ben ne yapacağım?
Hocam ne topladın öyle 35k ya. Bende 15k PC var her şey dahil. Piyasadaki her oyunu yüksek grafiklerde rahatlıkla oynuyorum yani bence gerek yok o kadar yüksek meblağlar vermeye.

Hocam
Büyük ihtimalle bu yıl sınava gireceksiniz ve bu sizin hayatınızda az da olsa bir dönüm noktası olacak.
Annenizin ve babanızın gözünden bakınca size bilgisayarı almamaları bence mantıklı.
Bilgisayar ,telefon, elektronik aletlerle geçen zaman bu dönemler çok daha çekici hale geliyor ve insanı alıkoyuyor.
İyi bir lise tutturursanız almalarına dair bir söz isteyin ve bu yıl dişinizi sıkın.
Zamanı geldiğinde umarım bilgisayarda saatlerinizi harcadığınız dünyadan daha iyisini kendinizin oluşturabileceğini anlarsınız.
İyi forumlar.
Büyük ihtimalle böyle olacak gibi görünüyor. Babam zaten liseye geçtikten sonra alıcam diyor. Okul zaten bu sene sınavdır ödevdir yağdırıcak. Zaten bayadır sormadım babama ve sürekli daha düşük fiyata nasıl pc alabilirim diye araştırıyorum. Ama sürekli fiyatlar artıyor. Almak istememin başka bir sebebide arkadaşlarım. birkaç ay önce biri yeni pc topladı. Bende toplasam tam 4 kişi olucaz miss gibi oyun oynayacağız ama benim hayaller yalan olucak gibi.

Hocam
İyi forumlar.
hocam lgs seymiş teogmuş tabii ki önemli sınavlar ama dnüm noktası olcak düzeyde değil büyünce daha iyi anlıyorsun olayın hoca da değil sende bittiğini

40K az para değil, almamakta haklılar.

Hocam sistem değil laptop ve nasıl kendim alabilirim merak ediyorum. Ailemden harçlık almıyorum yani para biriktiremiyorum. Ki biriktirsemde haftalık 50 TL alsam 10 yılda 26000 oluyor.
abim ailen ayda isterse 10 milyon dolar kazansın iserse 100.000 tl 35000tl bir çocuk için çok büyük bir para nasıl bir insansın değilsin tanımıyorum ailenide tanımıyorum ailene yeterince güven veremiyor olabilirsin savurgan bir çocuk olabilirsin ailen her şey her istediğin zaman olmicağnı öğretmek istiyor olabilir ben ianıyorum ki sen bu sene elinden geldiğince derslerini çalış babanın alıcak durumu varsa alır diye tahmin ediyorum

madem 25k ya pc almıyorlar 10kya iste almazlarsa 7000 gibi yavaş yavaş in ama ben paşayım dersen sana *** alırlar o bilgisayarı.

35 40 bin liraya millet iş kuruyor bu miktarda bilgisayar istemek çok saçma banada almıyorlardı ama benim istediğim 7k falan dı konu ya trol ya trol

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,598
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal
Geri