Neler Yeni

Ailem benden habersiz toplama kasa satın almiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yiğit
bu sistem almak yerine indirimde 4.5 k ya 16 gb ddr4 3200 veya 3600 mhz ram, ryzen 5 5600g ve b450m k anakart alıp apu kullanmak mantıklı. Geçen hafta aldım tüm oyunları açıyor bazıalrı düşük orta ,orta yüksekte 60 fps
4.5 k ya bulamaz . Minimum 7k oda 5600g için

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Oyun canavarı tabi almadan önce bana istediğin oyunları söyle indircem dedi forza dedim nfs most wanted indirmiş PUBG dedim PUBG mobile indirmiş ondada kasıyor uçaktan atlamadan oyunu kapadı kasmasın diye
QOWKWJSKDMRK
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu anı konusuna dönmüş madem bende anlatayım yazın kuzenimin yanına gitmiştim laf arasında bilgisayar konusu geçti ve bana 6 yıl önce 1050 ti i5 7.nesil bı setupun PSU ve kasası kalmıştı Al Satarsın veya kullanırsın dedi ne istiyorsun dedim 300₺ dedi 600w Power zalman mesh kasa 300 e kim almaz neyse ben forumda ozaman hiç bir şey bilmiyordum incelemeden direk aldım eve geldim bı baktım CPU besleme ve sata kablosu dışında PSU'nun üstünde kablo yok rastgele kesmiş kabloları 24 pin güç kablosu yok molex yok

IMG_20221221_182052.jpg

Sağolsun mod art PC ailesindeki bı abiden kabloları hediye olarak aldım lehim yapılıcak üşendiğimden bulaşmadım .d vesselam ben kasayı 400 liraya sattım 100 lira + kablosuz PSU elimde kaldı 😃

Son düzenleme:

Cihangir

80+ Gold
4.5 k ya bulamaz . Minimum 7k oda 5600g için
Ram, işlemci ve anakartı indirimde alsa 4700 + ssd ve kasa indirimsiz alsa 1300 toplam 6k ediyo kasa ve ssd de indirimli olsa 5500 e geliyo sistem. Ben aldım geçen hafta ram işlemci anakart 4500 tl ye vatandan indirimli denk geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
QOWKWJSKDMRK
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu anı konusuna dönmüş madem bende anlatayım yazın kuzenimin yanına gitmiştim laf arasında bilgisayar konusu geçti ve bana 6 yıl önce 1050 ti i5 7.nesil bı setupun PSU ve kasası kalmıştı Al Satarsın veya kullanırsın dedi ne istiyorsun dedim 300₺ dedi 600w Power zalman mesh kasa 300 e kim almaz neyse ben forumda ozaman hiç bir şey bilmiyordum incelemeden direk aldım eve geldim bı baktım CPU besleme ve sata kablosu dışında PSU'nun üstünde kablo yok rastgele kesmiş kabloları 24 pin güç kablosu yok molex yok

Alıntıyı görüntüle
Sağolsun mod art PC ailesindeki bı abiden kabloları hediye olarak aldım lehim yapılıcak üşendiğimden bulaşmadım .d vesselam ben kasayı 400 liraya sattım 100 lira + kablosuz PSU elimde kaldı 😃
En azından zarar etmemişin

Top Bottom