Neler Yeni

Ailem hala pc almıyor :(

v3ys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
veysel arslan
i7-4790k
gt730
8gb ram
z-93a
60hz monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:

özel okulda okuyorum ondan erken başladı
bence o kadar kasma ssd tak pc beyni toplayamıyo demişin ssd önemli

Koç ben üniversiteye geçtim 19 yaşındayım mcbü deyim düne kadar pc amd radeon hd 5670 işlemci i3 2130 4gb ram di . Şuan 3060 ti li sistem topluyorum sabret aileni üzme.

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Amcam bile oğluna(16) PC aldı ve benim derslerim ondan 10 bin kat daha iyi ama bana almıyorlar PC lafı geçtiğinde kızıyorlar niye diyom sen okul okucan ne işin olcak oyunlarla diyorlar illa PC almalarını istemiyorum ekran kartını ve kasanın modelini değiştirseler yeter ama o bile yok

Amcamın aldığı PC monitörsüz 6 k
Selamun aleyküm kardeşim öncelikle maddi durum yoksa zorlama aileni dahadaca üzüleceklerdir sana yansıtmıyorlardır belki bırak kim çocuğuna ne alırsa alsın ALLAH`a şükür 1 ay oldu bir pc aldım yani aile aldı fakat ben 7 8 senedir bekliyor idim küçüktüm yeri geliyodu çok ağlıyodum alın diye keşke yapmasaydım çoçukları olarak alamadıkları için üzülüyorlardı şu son zamanlarında canlı ders muhabbeti olduğu için aldılar öyle çok pahalı bişey de aldırmadım uygun idare eder 4400 tl lik bir şey aldım fakat bu millete göre ucuz bize göre pahalı ailen okul okucan falan diyolarmış ya HAKLILAR ben 11. sınıfm normalde şu anda ders başında olup tyt ayt hazırlanmam lazım ama hayır gecenin 11 nde pc baaşındayım ne kadar akrabalarda fen lisesine giden var bi bilsem öfff fen liselerinin yarısının mevcudu benim akrabalar hiçbirinde geçtim pc yi telefon yok ama bu durumları olmadıklarından değil en iyisini alacak derecede durumları olanlar var derse engel olmasın diye almıyorllar kısacası bu pc tablet tv telefon hepsi ders çalışmaya engel ama en önemlisi maddi durumunuz yoksa hiç zorlama ben kendi kendime şurdfa ben 2 3 tane oyuun oynucam adam öldürücem diyemi babam gece gündüz 2 3 ay çalışıcak ben burda günlük 2 3 saat keyfim çin mi babam 2 3 a y çalışıcak diyordum vicdan azabı çekiyordum kaç yıldır alın falan demiyordum canlı dersler sebebiyle aldık ,çok konuştum ALLAH`a emanet.İyi akşamlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bedirhan
Amcam bile oğluna(16) PC aldı ve benim derslerim ondan 10 bin kat daha iyi ama bana almıyorlar PC lafı geçtiğinde kızıyorlar niye diyom sen okul okucan ne işin olcak oyunlarla diyorlar illa PC almalarını istemiyorum ekran kartını ve kasanın modelini değiştirseler yeter ama o bile yok

Amcamın aldığı PC monitörsüz 6 k
Güzel kardeşim, neden böyle saçma konular açıyorsunuz? Napalım, annen ile babanı forumca arayıp ''Oğlunuza bilgisayar almalısınız'' mı diyelim? sizin yüzününden ben dahil kimse sorununa cevap bulamıyor.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Başarılı olan öğrenci sorunsalı...niye hep böyle lan kuzenlerim teşekkür belgesi alıyor onları Allah yapıyorlar her dönem takdir alan masum bne kenardan izliyorum.
en düşük not ortalamam hayatım boyunca 93 ama hep bir bilgisayarm oldu dönemine göre üst özellikte ben istisnayım sanırım

Csdtest

80+
Zamanı geldiğinde alacaklardır ilerde ne kadar boş şeylere üzüldüğünü anlayacaksın selametle

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Selamun aleyküm kardeşim öncelikle maddi durum yoksa zorlama aileni dahadaca üzüleceklerdir sana yansıtmıyorlardır belki bırak kim çocuğuna ne alırsa alsın ALLAH`a şükür 1 ay oldu bir PC aldım yani aile aldı fakat ben 7 8 senedir bekliyor idim küçüktüm yeri geliyodu çok ağlıyodum alın diye keşke yapmasaydım çoçukları olarak alamadıkları için üzülüyorlardı şu son zamanlarında canlı ders muhabbeti olduğu için aldılar öyle çok pahalı bişey de aldırmadım uygun idare eder 4400 TL lik bir şey aldım fakat bu millete göre ucuz bize göre pahalı ailen okul okucan falan diyolarmış ya HAKLILAR ben 11. sınıfm normalde şu anda ders başında olup tyt ayt hazırlanmam lazım ama hayır gecenin 11 nde PC baaşındayım ne kadar akrabalarda fen lisesine giden var bi bilsem öfff fen liselerinin yarısının mevcudu benim akrabalar hiçbirinde geçtim PC yi telefon yok ama bu durumları olmadıklarından değil en iyisini alacak derecede durumları olanlar var derse engel olmasın diye almıyorllar kısacası bu PC tablet tv telefon hepsi ders çalışmaya engel ama en önemlisi maddi durumunuz yoksa hiç zorlama ben kendi kendime şurdfa ben 2 3 tane oyuun oynucam adam öldürücem diyemi babam gece gündüz 2 3 ay çalışıcak ben burda günlük 2 3 saat keyfim çin mi babam 2 3 a y çalışıcak diyordum vicdan azabı çekiyordum kaç yıldır alın falan demiyordum canlı dersler sebebiyle aldık ,çok konuştum ALLAH`a emanet.İyi akşamlar.
lütfen
lütfen nokta virgül kullan
lütfen

Top Bottom