Neler Yeni

Ailem için internet sağlayıcı önerisi

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Arkadaşlar ailem başka bir eve taşınıyorlar. Yeni evlerine internet bağlatacaklar. Ucuz ve pişman olmayacakları max 100 mbps (35/50/75 felan da olur) hizmeti güzel internet sağlayıcısı önerebilir misiniz?

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama - Donanımlar - Ekran hataları - Sistem Toplama.
Banada çok lazım vodafone 16 mpbs kullanıyorum kullanmasam telefon kendisi daha hızlı.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arsek

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
Arkadaşlar ailem başka bir eve taşınıyorlar. Yeni evlerine internet bağlatacaklar. Ucuz ve pişman olmayacakları max 100 mbps (35/50/75 felan da olur) hizmeti güzel internet sağlayıcısı önerebilir misiniz?
vodafone alın hocam ben çok memnunum

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
hocam niye üzgün attınız ya 😅
illaki sorun yaşarlar diye düşünüyorum hocam taahütsüz yeni firmalar ban hiç güven vermiyor daha geçen biri saatlerce internet vermedi hangisi tam hatırlamıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
illaki sorun yaşarlar diye düşünüyorum hocam taahütsüz yeni firmalar ban hiç güven vermiyor daha geçen biri saatlerce internet vermedi hangisi tam hatırlamıyorum
Comnet Bilgi İletişim Teknolojileri Ticaret A.Ş. 2012 yılında faliyete geçmiştir. Veri merkezi operasyonları 2016 yılında başlamış olup 2019 yılında BTK tarafından yetkilendirilmiş İnternet Servis Sağlayıcı (İSS) durumundadır.

yeni bir sağlayıcı değilki verdikleri hizmetten çok memnunum 8 aydır kullanıyorum 3 ay daha hizmet sürem var 1 kere bile sorun yasamadım 20 kişi tavsiyemle kullanmaya başladı hepside memnunlar.
sizi kötülemek istemem ama önderdiğiniz iss sağlayıcısı (vodefone) npref hız testlerinde türkiyenin en kötü iss sağlayıcısı seçilmişti yanlış hatırlamıyorsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Comnet Bilgi İletişim Teknolojileri Ticaret A.Ş. 2012 yılında faliyete geçmiştir. Veri merkezi operasyonları 2016 yılında başlamış olup 2019 yılında BTK tarafından yetkilendirilmiş İnternet Servis Sağlayıcı (İSS) durumundadır.

yeni bir sağlayıcı değilki verdikleri hizmetten çok memnunum 8 aydır kullanıyorum 3 ay daha hizmet sürem var 1 kere bile sorun yasamadım 20 kişi tavsiyemle kullanmaya başladı hepside memnunlar.
sizi kötülemek istemem ama önderdiğiniz iss sağlayıcısı (vodefone) npref hız testlerinde türkiyenin en kötü iss sağlayıcısı seçilmişti yanlış hatırlamıyorsam
Ekran görüntüsü 2023-08-02 195236.png

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan

kullanıcıların aldığı paketler düşükse sağlayıcının suçune hocam benim paketim 100mbps 116mbps veriyor hız testlerinde ben 6yıldır kadar kullanıyorum sorun yaşamadım ondan dolayı tavsiye ettim ben kiişisel olarak taahhütsüz internetleri tavsiye etmiyorum bana güven veremiyor hocam tabi alanada bir şey diyemem

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
kullanıcıların aldığı paketler düşükse sağlayıcının suçune hocam benim paketim 100mbps 116mbps veriyor hız testlerinde ben 6yıldır kadar kullanıyorum sorun yaşamadım ondan dolayı tavsiye ettim ben kiişisel olarak taahhütsüz internetleri tavsiye etmiyorum bana güven veremiyor hocam tabi alanada bir şey diyemem
kullanıcının aldıkları paketlerin düşük olması problem değil hocam tabnloyu incelerseniz download ve upload da türktelekomu baya bi farkla geçmiş ama ms (ping) konusunda batırmış buda onu son sıraya ve en kötü altaypıya sahip İSS sağalyıcısı yapmış

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
kullanıcının aldıkları paketlerin düşük olması problem değil hocam tabnloyu incelerseniz download ve upload da türktelekomu baya bi farkla geçmiş ama ms (ping) konusunda batırmış buda onu son sıraya ve en kötü altaypıya sahip İSS sağalyıcısı yapmış
evet ping konusu doğru diğer sağlayıcılara göre 10ms kadar daha yüksek ping veriyor ama aile evinde vs. sorun olacağını sanmıyorum 6 yıldır bana soorun çıkarmadı dediğim gibi hocam

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Top Bottom