- Konu Sahibi Konu Sahibi
off off patlayınca tamir ettiririz diyorlar kendi aileme küfür etmemek için zor tutuyorum saygımı bozmamak için.Umarım sonun bunlar gibi olmaz.
Powerboost psu yu garantiye göndercem yardım edin
Powerboostun güç kaynaklı kasasından aldım fakat güçkaynağı kısadevre yapıp şartel attırıyor garantiye göndercem fakat nasıl göndercemdonanimarsivi.com
Gamebooster GB-l06B Patladı 😀
Kasayı sıfır olarak aldım zaten leğen gibi Bir kasaydı anakart montajlama öbür kadakarda kolayken bu kasada zor olmuştu buna PSU ve öbür parçalar dahil. Sistemi test ederken kumandaya bir el atayım dedim 2-3 tuş bastıktan sonra BOOOM! Arkadaki kontrolcü patladı. Hava akışı fena değil fakat...donanimarsivi.com
Powersupply patladı.
merhaba arkadaslar psu patladi ve ben sistemi başka psu ile test etmedim. Yeni aldığım psu 2gun icinde gelecek. Ama merak ettiğim konu Psunun akim koruması yokmudur? Eger yoksa bazı anakartlarda akım koruması varmış. Anakartim a320m s2h bu kartta akim koruması varmıdır? Psu markası: powerboost...donanimarsivi.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
modeli bilmiyorum sadece 600wTam modeli ne mesela bende rx580 aldım ama ***** gibi gittim platoon marka 600w psu aldım allahtan bir şey olmadı sadece kapandı oyunlarda tam model lazım her everest psu şey değil c4 etkisi yaratcak diye bişey yok