Neler Yeni

Ailem inatla 5100 TL lik sistemime "Everest" marka kasa-psu aldı.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Bendede hadron psu var :D elime biraz daha para geçsin değiştirecem

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
nerden aldın sistemi ?
izmitte oturuyorum evimizden max 45 dk uzaklıkta otobüsle bi yer. Casper yetkili servise parayı verip toplattık. internete güvenemiyor ailem

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
17 aga 17 parayı bile ben verdim psu yu seçtim uvuz diye bunu almışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga imzamda var. İlk zaten driver vs yükleyip prime 95 ve furmark a sokucam 20 küsür dk veya 15 felan.
Dene olmazsa psu yu değiştir kasayı alıp nerden aldın ben 15 im beni takıyorlar gibi ama az biraz :D

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ailem inatla 5100 TL lik sistemime "Everest" marka kasa-psu aldı elimde kalıcak çok stresliyim. 8 sene sonunda ilk defa gaming PC'm oldu. 600w bir psu. Patlarmı patlasa bile sisteme zarar verirmi ekran kartımda 6 pinlik güç girişi vs var.

patlar diyorum patlasın diyorlar delirmek üzereyim.
kank ailene bunun içindeki psu'nn kalitesiz bir koruma devresinin bile olmadığını voltaj dalgalanmasında bütün pc bozulur de
koruma devreli alınız psu alırken

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
kank ailene bunun içindeki psu'nn kalitesiz bir koruma devresinin bile olmadığını voltaj dalgalanmasında bütün PC bozulur de
koruma devreli alınız psu alırken
daha 1 saat önce dedimki sakince "Anne bu güç kaynağı herkesin elinde kalıyormuş dedim" kalsın dedi. aga ne bu sakinlik cidden sövmemek için zor duruyorum. Ki normalde ailem çok sorumlu bir ailedir.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
daha 1 saat önce dedimki sakince "Anne bu güç kaynağı herkesin elinde kalıyormuş dedim" kalsın dedi. aga ne bu sakinlik cidden sövmemek için zor duruyorum. Ki normalde ailem çok sorumlu bir ailedir.
öyle demicen bilgisayar yanar ise her parçası tamir edilemez de
bilgisayar bozulur de
tamir olmaz de vede garantiye girmez de

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Patlarsa yenisini alıcaksınız de bilerek patlat daha bütün parçalar bozuldu de bozulmayanları sat yenisini daha iyi toplatırsın😎

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
Patlarsa yenisini alıcaksınız de bilerek patlat daha bütün parçalar bozuldu de bozulmayanları sat yenisini daha iyi toplatırsın😎
Babam çok sorumlu biri kanka ilk servise yollar onları bi. Elime geçen ilk paraları biriktirip bi psu alıcam yada şu bozuk kasamı eskisini 100 200 e satıp teyzemlerden felan toplarım verirlerse :D

Yine mi aile terörü...
Keşke olmasa. Çok cahiller teknoloji konusunda.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Arkadaşlar ailem inatla 5100 TL lik sistemime "Everest" marka kasa-psu aldı elimde kalıcak çok stresliyim. 8 sene sonunda ilk defa gaming PC'm oldu. 600w bir psu. Patlarmı patlasa bile sisteme zarar verirmi ekran kartımda 6 pinlik güç girişi vs var.

patlar diyorum patlasın diyorlar delirmek üzereyim.
değiştiirn güven olmaz peki aileniz neden everest aldı merak ettim :D

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
değiştiirn güven olmaz peki aileniz neden everest aldı merak ettim :D
Ucuz etin yahnisi olmaz desem anlarsın deme beni... Tüm parçalar yağ gibi ama psu tek seferde yıkıcak sistemimi. Zaten evdeki ışıklar arada kendi kendine yanıp sönüyor tahminimce elektrik dalgalanması. Bilmiyorum ya. 8sene c4 casper psu kullandım inşallah bunada bir şey olmaz. İlk elime egçen parayla corsair psu alıcam 80 plus bronze felan artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,909
Üyeler
170,279
Son üye
aulaf75yetkilibayii
Top Bottom