Klasik 6. sınıf dramıBelki durumu yok? Biraz halinden anlamaya çalış ailenin. Annenler ve babalar borç harç olduğunu genelde söylemez.
Saçma sapan düşünme empati yap borç fln varsa söylemezler ayrıca hayalime engel olma ne demek benimde hayalim 3090 lı sistem ama babama söyledim olmaz dedi üfff çok engelleyiciler değilmi?Arkadaşlar PC nin performansı düştü dedim sırası değil falan dedi bilgisayarında bir şey yok dedi ne demek istiyor bir hayalimede engel olma ya
Pc de performans düşüklüğü olunca hemen yeni pc alınmazKendisi söyledi durumuz var diye HOcam özelden atarım size
HOcam ben 3090 ın hayalini kuramıyorum Gtx 1660 s falan benim hayalimSaçma sapan düşünme empati yap borç fln varsa söylemezler ayrıca hayalime engel olma ne demek benimde hayalim 3090 lı sistem ama babama söyledim olmaz dedi üfff çok engelleyiciler değilmi?
Hocam istediği kadar düşük olsun. Şu an bende 3090'lı sistemden yazmıyorum zaten.Bilgisayar kötü mü cidden? Özellikleri nedir?
Günlük işler için yetiyordur zaten, SSD varsa da tadından yenmez.Yeter ya yeni nesil nereye gidiyor. 20yillik 512MB RAM PC kullanıyorum memnunum
3 gb ram ile m&b warband oynamak zevk veriyor bana halen daha.Yeter ya yeni nesil nereye gidiyor. 20yillik 512MB RAM PC kullanıyorum memnunum
örnek olarak verdim onu ayrıca 1660s sana göre ucu başkasına göre pahalı kimbilirHOcam ben 3090 ın hayalini kuramıyorum Gtx 1660 s falan benim hayalim