Hoşlanma ve cesaret sorunları

baba bu işin oluru var ama aynı sınıftan yapma bee. boşver ileride üniversitede felan geriye dönüp baktığında ulan lisede de ne güzel anılar biriktirmişiz he dersin bu yaşlarda pek ciddi şeyler olmaz ama sen bilirsin tabii alırsın bu kızı yapistir istiyosan
Hocam kız 1-2 cümle ile beni çok fena ikileme düşürdü beynimin bir tarafı diyor ki sana aşk ile ilgili şakalar yapıyor, aslında şaka altında bir mesaj veriyor, sana aşık/diğer taraf ise diyor ki sen kafanda kuruyorsun ve bu altında mesaj olmayan sıradan bir şakaydı.Daha arkadaş seviyesinde iken direkt gidip açılmak biraz absürt geliyor bayağı fena bir ikileme düştüm nasıl bir yol çizeceğim bilmiyorum kız baya güzel hatta benim de tipim güzel, bakımlıyım fakat kızın yanında sıradan kalıyorum gidip açılmaya da cesaret edemiyorum bana birinin yardımcı olması lazım daha 9. Sınıftayım herkes aynı sınıftan yapma diyor fakat yaşıtlarımın hepsi yanında kız ile geziyor bir ben kaldım.Ayrica ben öyle çok şaka yapan bir insan değilim ve gereksiz ciddiyim acaba o yüzden mi yaklaşmıyor bilmiyorum

Arkadaşların dediği gibi aynı sınıftan asla olmaz yarın öbür gün sevgili oldun,ayrıldın sınıfın ağzına sakız dedikodular kızın veya senin ona düşmanlık başlaması vb vb ve diğer türlüde hiçbi özlemin hevesin aşkında kalmaz onu sürekli göre göre çabucakta yüzde yüz biter o iş başıma geldi tüm dediklerim gelenleride çok gördüm o kızı unut canın acısada iş dediklerime gelirse canın çok daha fazla acır

Hocam kız muhtemelen seni arkadaşı olarak görüyor.Senin onlara değil onların sana teklif etmesini bekle,etmiyorlarsa da bir şey yok yoluna devam et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,417
Üyeler
192,334
Son üye
CasEmir0
Geri