Dahası
- Reaksiyon skoru
- 26
- İsim
- Kokoreççi Ali
- İlgilendiği Kategoriler
- Korku yeter aga.
Ya aga, tam bensin. Kapişon kafada. Kimseyle konuşmaz. Tam bensin hacı. Arkandayım hacı. Bir şey olursa söyle. Oradayım.Arkadaşlar merhaba ben çok sosyal olmayan biriyim okulda yakın olarak konuşabileceğim 3 kişi var onun dışında ise pek arkadaşım yok bunlardan ikiside kız ve birisi ile aynı sınıftayız bende haliyle boş derslerde tenefüslerde felan onla takılmaya başladım ve yalan yok kız güzel . Fakat her şeyi bugün öğrendim : Bunun eski sevgilisi var ve onlara aynı sınıftayız , eski kız arkadaşıyla yakın olmama rağmen bana hiç soğuk davranmadı aksine arkadaşçil ( muhtemelen bunlar dost olarak ayrıldılar ) fakat 40 yılda bir muhabbetimiz olur bugünde oldu . İlk bana tahtadan istediğim şarkıyı açmamı istedi ve bende açtım sonraki teneffüs ise "açtığın şarkının adını biliyor musun?" Diye muhabbete başladı derken bana bir anda x ( eski kız arkadaşı ) den hoşlanıyor musun ? Dedi. Bende " hayır " dedim , üstelemeye devam etti ardından " teklif etse çıkar miydin?" Dedi ; bende "belki" dedim ve olay orada başladı ... muhabbetin sonunda ise tüm sınıfın hakkımızda böyle düşündüğünü öğrendim
Açıkçası böyle bir durum hoşuma gitmedi çünkü bu tarz meselelere malzeme olmayı sevmem , kıza gelince ise ona karşı böyle hislerim yok sadece bir aralar " acaba olur muyuz " diye düşündüm ama hem hislerim yok hemde benlik değil ( biraz ağlamış gibi olacağım belki ama kız kendi bakımını vs. Bakar sürekli kendisine bir şeyler alır bense 1 tişörtü 2 hafta sonra tekrardan giyen aynı kapişonlu ile 2 okul yılı bitiren , cafe restoran gibi yerlere hiç gitmeyen bir insanım bunlardan dolayı bile onun beni erkek arkadaşı yerine sevmesini beklemem ; bu konuda da önerileriniz olursa sevinirim )
Yani olay tamamen bu sizce ne yapayım kızın muhtemelen bu konuşmadan haberi yok sizce gidip işte eski arkadaşın bana bunları dedi felan diyeyim mi? Aramada mesefa koymayı düşünmüyorum çünkü arkadaşım yok