Neler Yeni

Ailemden bıktım sizce ne yapmalıyım?

Mete?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Mustafa Mete
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Telefon,Futbol
Merhaba son zamanlarda ailelemden çok soğudum çünkü gerçekten beni önemsemiyorlar benden 2 yaş küçük bir kardeşim var odakları ful onda hak etmediği değeri görüyor 1 dediğini 2 etmiyorlar sürekli şımartıyorlar ben ise medine fukarası gibi yaşıyorum 1 yıldır 1k para istiyorum eski bir pc alabilmek için yok diyorlar 18 den küçük olduğum için kendi başıma alım satım yapamıyorum onlara muhtacım ama onların pek umrunda değil alt tarafı 1k ya 1k nedir? para yı ben biriktireyim siz kargoyla uğraşın diyorum yok biz uğraşmayız diyorlar sanki istanbulu feth edecekler alt tarafı kargoya beş kuruş verip imza atacaklar gerçekten ailemden bıktım biran önce 18 e gelip evden ayrılmak istiyorum.
Bu arada bayramınız kutlu olsun.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Tekin Ayber
Derdin 1k olsun :D Asıl dert başkadır, bazı şeyleri bu kadar büyütmeyeceksin, ailenin de bir düşüncesi olabilir. Seni yeterince taktir etmeleri için sen bugüne kadar neler yaptın, bir düşün... Bu işler karşılıklıdır, saygı ve sevgi karşılıklıdır yani ailen senin bu yaklaşımına acaba karşı ne düşünüyorlar..? Eğer ergenlikten çıkabilirsen, derslerine sarıl ve gelecekte bağımsız para kazanabileceğin seviyeye ulaş, o zamana kadar ağlasan da fayda etmez. :)

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Tuğra Yıldız
hocam yapma boyle seyler ayrica kargo icin imzaya gerek yok artik haberin olsun sadece kod yetiyor anlasmali kart gibi birsey degilse 1k icinde yalvarma belki dedigim sacma gelicek ama yazin en fazla 1 hafta calisman yeter kardesin icin maalesef birsey diyemiyorum herkesin kendi bakis acisi para vermek zorundalar fakat vermiyorlarsa yapabilecek birsey yok 18 den sonra nafaka davasi acarsan buyuk ihtimalle kazanirsin ama isler o kadar buyumemesi icin elinden geleni yap hayirli bayramlar.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Ege
kargoyu halledersin işe gir çalış yazın

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Alperen Yılmaz
ailenin bir sorunu olabilir bilmediğin ondan vermiyorlardır ailenin seni sevmesi için bir şey yapmana da gerek yok ders vs çünkü diğer bütün sevgi saygı ilişkileri karşılıklı iken ana baba ilişkileri öyle değildir içinde her zaman seni seven istemsiz bir sevgisi vardır bu arada bir pc için tavır almaya gerek yok bence almak istiyorsan yazın çalış 1k değil 10k alırsın kafan rahat olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,082,738
Üyeler
172,130
Son üye
theaslan
Top Bottom