Neler Yeni

Aileme nasıl pc aldırırım

Keremdiyola

80+ Bronze
7 yıldır aynı pcyi kullanıyorum durumumuz kötü değil çok iyide değil bilgisayar alabilecek durumum var ama aldıramıyorum derslerde okulda 1 birkaç kere okulda 1. Lik il genelinde derecelerim var yani kısaca derste sıkıntım yok maddi sıkıntıda yok ama almıyorlar her sene 1 sene daha erteliyorlar geçen sene seneye Aralık dediler şuan 2021 ağustosa bakarız diyorlar

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
ne yapalım? aileni mi keselim? almıyorsa almıyordur kardeşim ne yapabilirz yahu

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
7 yıldır aynı pcyi kullanıyorum durumumuz kötü değil çok iyide değil bilgisayar alabilecek durumum var ama aldıramıyorum derslerde okulda 1 birkaç kere okulda 1. Lik il genelinde derecelerim var yani kısaca derste sıkıntım yok maddi sıkıntıda yok ama almıyorlar her sene 1 sene daha erteliyorlar geçen sene seneye Aralık dediler şuan 2021 ağustosa bakarız diyorlar
bakarız dedilerse sıkıntı be bana telefon almak için bakarız dediler 4 ay sonra aldılar ama aileden haklı olabilir baban annen corona zamanında issiz kalabilir sana pc alırsa ailen zor günler geçirebilir ailenide düşün

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Knk almıyorlarsa hani sürekli PC konusunu aç az bir şey dersleri sal dersin PC alana kadar böyle diye(dayakta yiyebilirsin)

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
By Mehmet
Kankam benimde ekran kartım yoktu iyi işlemcim çok iyiydi ama fayda etmiyordu açıkçası çok sıkıştır ama delirticek seviyeden biraz önce bırak almak zorunda kalacaklar ben öyle ekran kartımı aldım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Musa Dursun
Durum varsa ve ailen seni hep sıkmayan bi aile ise alır ama biraz sabret şahsen benim hayalimde rx570 varken şimdi 2060 ım var. Veya Ailenin senden istediği bir şey varsa (Ders Çalışmak vs) bunu şartlayarak alabilirsin örneğin ben hergün şu kadar ders çalışıcam sizde bana bilgisayar alın vb

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
vay be 1.5 hafta once boyle konu actım sagolsun yardım da eden oldu tersleyende konudan sonra gaza geldım duygu somurusu yaparak aılemın karsısına gectım en sonunda babam tamam dedı 15 ekımı bekle söz cerıyorum dedı babam gercektende sozunde dyran bırısıdır bunuda eklıyım..:)

Keremdiyola

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
Peder harçlık isterken bile bakarız diyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerginliğinin sebebini anlamadım yardım istiyorum tavsiye alıyorum rahatsız ettiysem özür dilerm
takma onları ben konu actıgımda da böyle 2 3 tane vardı sevmıolar bu tarz konuları

Keremdiyola

80+ Bronze
vay be 1.5 hafta once boyle konu actım sagolsun yardım da eden oldu tersleyende konudan sonra gaza geldım duygu somurusu yaparak aılemın karsısına gectım en sonunda babam tamam dedı 15 ekımı bekle söz cerıyorum dedı babam gercektende sozunde dyran bırısıdır bunuda eklıyım..:)
Hayırlı olsun ozaman

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
kardeşin ablan abin varsa onlara bir teknoloji alet aldılarsa onu kulllan ayrımcısın filan de alıyorlae denedim alacaklar :) ( azıma ettiler birazda sen dikkat et)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom