Neler Yeni

Aileme nasıl pc aldırırım

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dostum çalış yarı parayı sen yarı parayı onlar karşılasa olabilir.

OnlyEmreks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Emre kara
7 yıldır aynı pcyi kullanıyorum durumumuz kötü değil çok iyide değil bilgisayar alabilecek durumum var ama aldıramıyorum derslerde okulda 1 birkaç kere okulda 1. Lik il genelinde derecelerim var yani kısaca derste sıkıntım yok maddi sıkıntıda yok ama almıyorlar her sene 1 sene daha erteliyorlar geçen sene seneye Aralık dediler şuan 2021 ağustosa bakarız diyorlar

Yaş kaç

Keremdiyola

80+ Bronze
Durum varsa ve ailen seni hep sıkmayan bi aile ise alır ama biraz sabret şahsen benim hayalimde rx570 varken şimdi 2060 ım var. Veya Ailenin senden istediği bir şey varsa (Ders Çalışmak vs) bunu şartlayarak alabilirsin örneğin ben hergün şu kadar ders çalışıcam sizde bana bilgisayar alın vb
Ne deseler yapıyorum bi tık bütçe arttırıp 8 9 ay erteliyorlar hayır da diyemiyorsun 7 yıldır arttırıyorlar şuanki vaatt edip almadıkları bütçeyle 2060 ryzen5 3700 toplayabiliyorum ama rx 570 e bile razıyım

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
Hayırlı olsun ozaman
bu arada o konusmayı yaptıgım gun babam tamam lan yarın alıyoruz mutlu olucaksan dedı ama ben ıstemedım o gunlerde masrafımız vardı camasır makınesı felan edıt: benım aılemın de durumuna ıyı de denmez kotude orta

drocco

80+ Bronze
İşe girip çalışıp para biriktirip alabilirsin. Biz hep böyle yaptık böyle gördük

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
Ne deseler yapıyorum bi tık bütçe arttırıp 8 9 ay erteliyorlar hayır da diyemiyorsun 7 yıldır arttırıyorlar şuanki vaatt edip almadıkları bütçeyle 2060 ryzen5 3700 toplayabiliyorum ama rx 570 e bile razıyım
kardesım gel sarılalım benımde ertelıyolardı o zaman 2060 r5 3600 falan uygundu ve hayalımdı sımdı 1650super aldırıyorum :)

Keremdiyola

80+ Bronze
İşe girip çalışıp para biriktirip alabilirsin. Biz hep böyle yaptık böyle gördük
Derslere çalışıyorum yazın dayıma yardım ediyorum yani sadece 2 ay fln çalışabiliyorum onlada ne çıkar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardesım gel sarılalım benımde ertelıyolardı o zaman 2060 r5 3600 falan uygundu ve hayalımdı sımdı 1650super aldırıyorum :)
Umarım mutlu olursn bende alırsam eğer dönerim buraya gaza geldm konuşcm annemle (pederle konuşmaya yemiyo önce annem okeylemesi lazım)

drocco

80+ Bronze
Hem çalışacan hem bayramda seyranda harçlıkları falan yemeyecen içmeyecen biriktirecen başka çaren yok.

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
Derslere çalışıyorum yazın dayıma yardım ediyorum yani sadece 2 ay fln çalışabiliyorum onlada ne çıkar
bende 9 yasımdan berı babamla her yaz calısıyorum hatta okulun hafta sonunda bıle pc ısterken bunu dıle getırdım hep calısıyorum dedımbu sene almazsanız seneye alıcaksınız zaten elımdekı pc goturmez artık chorme bıle acmıyo dedım dolar yerınde degıl fıyatlar ucarsa napıcaz felan dedım deneyebbılırsın taktıklerı

Keremdiyola

80+ Bronze
Hem çalışacan hem bayramda seyranda harçlıkları falan yemeyecen içmeyecen biriktirecen başka çaren yok.
Valla reis haklısın okullarda yok harçlık alamıyorum pek zaten aldığım harçlıkla oranla fiyatlar artıyo

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Peder harçlık isterken bile bakarız diyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerginliğinin sebebini anlamadım yardım istiyorum tavsiye alıyorum rahatsız ettiysem özür dilerm
Bu herkese göre aynı değil.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Sürekli ailene hatırlat bu durumu.Bakarız dedilerse unutacaklardır.Sürekli bilgisayar konusunu aç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom