Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Dostum çalış yarı parayı sen yarı parayı onlar karşılasa olabilir.
"Bakarız" dendiyse o iş zor
7 yıldır aynı pcyi kullanıyorum durumumuz kötü değil çok iyide değil bilgisayar alabilecek durumum var ama aldıramıyorum derslerde okulda 1 birkaç kere okulda 1. Lik il genelinde derecelerim var yani kısaca derste sıkıntım yok maddi sıkıntıda yok ama almıyorlar her sene 1 sene daha erteliyorlar geçen sene seneye Aralık dediler şuan 2021 ağustosa bakarız diyorlar
Ne deseler yapıyorum bi tık bütçe arttırıp 8 9 ay erteliyorlar hayır da diyemiyorsun 7 yıldır arttırıyorlar şuanki vaatt edip almadıkları bütçeyle 2060 ryzen5 3700 toplayabiliyorum ama rx 570 e bile razıyımDurum varsa ve ailen seni hep sıkmayan bi aile ise alır ama biraz sabret şahsen benim hayalimde rx570 varken şimdi 2060 ım var. Veya Ailenin senden istediği bir şey varsa (Ders Çalışmak vs) bunu şartlayarak alabilirsin örneğin ben hergün şu kadar ders çalışıcam sizde bana bilgisayar alın vb
bu arada o konusmayı yaptıgım gun babam tamam lan yarın alıyoruz mutlu olucaksan dedı ama ben ıstemedım o gunlerde masrafımız vardı camasır makınesı felan edıt: benım aılemın de durumuna ıyı de denmez kotude ortaHayırlı olsun ozaman
kardesım gel sarılalım benımde ertelıyolardı o zaman 2060 r5 3600 falan uygundu ve hayalımdı sımdı 1650super aldırıyorumNe deseler yapıyorum bi tık bütçe arttırıp 8 9 ay erteliyorlar hayır da diyemiyorsun 7 yıldır arttırıyorlar şuanki vaatt edip almadıkları bütçeyle 2060 ryzen5 3700 toplayabiliyorum ama rx 570 e bile razıyım
Derslere çalışıyorum yazın dayıma yardım ediyorum yani sadece 2 ay fln çalışabiliyorum onlada ne çıkarİşe girip çalışıp para biriktirip alabilirsin. Biz hep böyle yaptık böyle gördük
Umarım mutlu olursn bende alırsam eğer dönerim buraya gaza geldm konuşcm annemle (pederle konuşmaya yemiyo önce annem okeylemesi lazım)kardesım gel sarılalım benımde ertelıyolardı o zaman 2060 r5 3600 falan uygundu ve hayalımdı sımdı 1650super aldırıyorum
bende 9 yasımdan berı babamla her yaz calısıyorum hatta okulun hafta sonunda bıle pc ısterken bunu dıle getırdım hep calısıyorum dedımbu sene almazsanız seneye alıcaksınız zaten elımdekı pc goturmez artık chorme bıle acmıyo dedım dolar yerınde degıl fıyatlar ucarsa napıcaz felan dedım deneyebbılırsın taktıklerıDerslere çalışıyorum yazın dayıma yardım ediyorum yani sadece 2 ay fln çalışabiliyorum onlada ne çıkar
Valla reis haklısın okullarda yok harçlık alamıyorum pek zaten aldığım harçlıkla oranla fiyatlar artıyoHem çalışacan hem bayramda seyranda harçlıkları falan yemeyecen içmeyecen biriktirecen başka çaren yok.
Bu herkese göre aynı değil.Peder harçlık isterken bile bakarız diyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerginliğinin sebebini anlamadım yardım istiyorum tavsiye alıyorum rahatsız ettiysem özür dilerm