Neler Yeni

AİLEMİ NASIL İKNA EDİCEM

berkauaslan49

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
Berkay Aslan
geçti artık alamam bu saatten sonrada yapcak bisey kalmadi monitor parasini int cafede yicem

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Karamsar düşünülmemeli bence. Zaten işsizlik savaşı var dışarda pandemi süreçlerinden geçiyoruz daha yeni yeni ortam düzelmeye başladı. Sabrın sonu selamettir arkadaşlar aceleye gerek yok. Ailenizin değerini bilin onları üzmeyin derim. Bilgisayar alınır ancak, kırılan kalpler düzelmez düzeltilemezler kolay kolay bunu düşünün ona göre hareket edin derim.
Bende isterim üst seviye bir makinem olsun ama ne yapayım alamıyorum elimdekiyle yetinmeye çalışıyorum ancak. İnş. bizede nasip olur iyi bir cihaz ileride biraz sebaat etmek gerekli bu konularda her şey hemen olmuyor maalesef. Saygılarımla

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
geçti artık alamam bu saatten sonrada yapcak bisey kalmadi monitor parasini int cafede yicem
Lan dur yapma bekle alırsın belki daha çıkmadı sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karamsar düşünülmemeli bence. Zaten işsizlik savaşı var dışarda pandemi süreçlerinden geçiyoruz daha yeni yeni ortam düzelmeye başladı. Sabrın sonu selamettir arkadaşlar aceleye gerek yok. Ailenizin değerini bilin onları üzmeyin derim. Bilgisayar alınır ancak, kırılan kalpler düzelmez düzeltilemezler kolay kolay bunu düşünün ona göre hareket edin derim.
Bende isterim üst seviye bir makinem olsun ama ne yapayım alamıyorum elimdekiyle yetinmeye çalışıyorum ancak. İnş. bizede nasip olur iyi bir cihaz ileride biraz sebaat etmek gerekli bu konularda her şey hemen olmuyor maalesef. Saygılarımla
2 yıldır bende bekliyorum. Beklemekten başka çarem yok. İsyan etmek yerine çalışıp didinmek lazım :)

Hepimize nasip olur umarım.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Eğer derslerin şuan kötüyse ailen kendi bakış açısında haklı.
Eğer derslerin iyiyse babanın maddi durumu kötüdür dediği lafa bakılırsa.
Her iki türlüde ikna edemezsin.

berkauaslan49

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
Berkay Aslan
Eğer derslerin şuan kötüyse ailen kendi bakış açısında haklı.
Eğer derslerin iyiyse babanın maddi durumu kötüdür dediği lafa bakılırsa.
Her iki türlüde ikna edemezsin.
maddi durumumuz 3k lik pc almak icin gayet yeterli derslerimde iyiydi zaten hep takdir aldim ama ders calismiyodum

Top Bottom