Neler Yeni

Ailemin Maddi Durumu Olmasına rağmen PC Almama İzin Vermiyorlar

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
bazı şeyleri ailene bırakman gerekir ama unutma ki maddi durumunuz iyiyse liseye geçince iyi bir pc ye sahip olursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes öyle değil durumu olsa da yardımcı olmayan aileler var.
öyle tanıdığım birkaç aile var onlar pcnin 12li yaşlarda alınmamasına inanıyorlar

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
bazı şeyleri ailene bırakman gerekir ama unutma ki maddi durumunuz iyiyse liseye geçince iyi bir pc ye sahip olursun

öyle tanıdığım birkaç aile var onlar pcnin 12li yaşlarda alınmamasına inanıyorlar
Hocam öyle diyorsunuz ama benim 10 yıllık bir emektar var HD 6450li liseyi iyi kazandım diyorlar ki liseye gitcen zaten derslerine çalışmalısın üniversite için ama bizim durumumuz öyle aman aman iyi değil öyle olsa ben kendime de alabilirim bisiler

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı

Benim yaşımda arkadaşım var RTX sistemi var çocuğun ben Vega 8 li çöplerin Benin yaşındaki çocukların müq PCleri var

TamerKs

80+ Silver
Durumumuz var taktik verin
Ya kusura bakma ama belkide senin hemen bozacağını biliyorlar bu nedenle almak istemiyorlar sonuçta bir şey olunca ben yapmadım kendisi bozuldu diyeceksin.

En İyi Cevap
1
Baba benim ders çalışmam gerek de baba bana ryzen threadripper al de bana 3090ti al da baba ben 64gb ram istiyorum de baba bana 360mm sıvı soğutma al de baba herkeste var bende yok banada 32 inç 240hz 0.5ms monitör al de (!)

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
BEnim yaşımda ar

göster bakalım diyince ne diyeceğim
Hocam kaza süsü vermek için ver işlemciye verebildiği kadar voltaj sonra fanı şok ama güç kablosundan çekme neler oluyor

Selimcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mehmet Selim Eğin
Eba canavarı bir bilgisayar topla deki baba bak hocayı iyi görebilmem için rtx 3080li bilgisayara ihtiyacım var de
forum.jpg

?

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Top Bottom