Neler Yeni

Ailemin Maddi Durumu Olmasına rağmen PC Almama İzin Vermiyorlar

En İyi Cevap
1
bulabileceği bir yere saklarsa onun sorunu
Ailesi nasıl bulmasın küçük çocuk babası bir tane tokat atar nereye koyduysan al getir der üstelik kendinden düşün evinde bir laptop var ve laptop gizemli bir şekilde ortadan yok oluyor çocuğuna sormazmısın laptop nerede diye hadi çocuk yok görmedim dedi ailesi laptopun peşini bırakacakmı hee tamam bulamadık laptopu boşver gitsin mi diyecek üstelik 4 veya 5 oda içirisinde laptobu nereye saklayabilir gizli bir tünel falan kazması gerek herhalde

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
16 yaşındayım paranın yarısı benden çıktı yinede zorla aldık. Bunun içinde telefon almak yerine pcyi tercih ettim. Telefonun varsa ona şükret

Avolay

80+ Gold
Az daha büyürse sınav senesi olacak :D
Sınavdan sonra alsın işte bir amacı olur , motivasyonu olur hiçbir sebep yokken 12 yaşında bilgisayar alınan çocuklar orada burada bize sarıyor bu sefer 14 olsun alınır bence

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Ailesi nasıl bulmasın küçük çocuk babası bir tane tokat atar nereye koyduysan al getir der üstelik kendinden düşün evinde bir laptop var ve laptop gizemli bir şekilde ortadan yok oluyor çocuğuna sormazmısın laptop nerede diye hadi çocuk yok görmedim dedi ailesi laptopun peşini bırakacakmı hee tamam bulamadık laptopu boşver gitsin mi diyecek üstelik 4 veya 5 oda içirisinde laptobu nereye saklayabilir gizli bir tünel falan kazması gerek herhalde
babası zaten öyle bir şey yapıyorsa veya yaparsa pc almamaları gayet normal öyle bir ailenin

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Fortnite çeken youtuberlar 3 milyar 750 milyonluk oyuncu odalari :eek: :eek: :eek: tarzı videoları çekiyor.O videolara çıkanlar genel olarak senin yaşıtın kişiler.Ailene onları gösterip onlarda var bende yok diyebilirsin.

En İyi Cevap
1
babası zaten öyle bir şey yapıyorsa veya yaparsa pc almamaları gayet normal öyle bir ailenin
Onu lafın gelişi söyledim demeye çalıştığım şey 4 oda içerisinde laptop nasıl saklanır hani kağıt gibi bir şey olsa katlar kıyafetin cebine koyarsın ama bu bir laptop nereye konulabilir nereye koysan fark edilir

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Onu lafın gelişi söyledim demeye çalıştığım şey 4 oda içerisinde laptop nasıl saklanır hani kağıt gibi bir şey olsa katlar kıyafetin cebine koyarsın ama bu bir laptop nereye konulabilir nereye koysan fark edilir
yani öyle bir şey yapsa bile bence eve saklamasın eğer varsa bodruma fln indirsin bu arada gerçekten kötü hiç bir şey kaldırmayan bir laptopsa yoksa kullansın

majorw0w

80+ Silver
Sınavdan sonra alsın işte bir amacı olur , motivasyonu olur hiçbir sebep yokken 12 yaşında bilgisayar alınan çocuklar orada burada bize sarıyor bu sefer 14 olsun alınır bence
Yav sen 15 yaşındasın çok mu büyüksün bir de bize sarıyorlar diyor ya Allahım :D Sen ama dcye çağırıp küfür ediyorsun dimi millete :D

Top Bottom