radasamara
80+ Gold
Dahası
Yaşından dolayıdır
Yaşından dolayıdır
Az daha büyürse sınav senesi olacakAlmasınlar zaten az daha büyü
Ailesi nasıl bulmasın küçük çocuk babası bir tane tokat atar nereye koyduysan al getir der üstelik kendinden düşün evinde bir laptop var ve laptop gizemli bir şekilde ortadan yok oluyor çocuğuna sormazmısın laptop nerede diye hadi çocuk yok görmedim dedi ailesi laptopun peşini bırakacakmı hee tamam bulamadık laptopu boşver gitsin mi diyecek üstelik 4 veya 5 oda içirisinde laptobu nereye saklayabilir gizli bir tünel falan kazması gerek herhaldebulabileceği bir yere saklarsa onun sorunu
Sınavdan sonra alsın işte bir amacı olur , motivasyonu olur hiçbir sebep yokken 12 yaşında bilgisayar alınan çocuklar orada burada bize sarıyor bu sefer 14 olsun alınır benceAz daha büyürse sınav senesi olacak
babası zaten öyle bir şey yapıyorsa veya yaparsa pc almamaları gayet normal öyle bir aileninAilesi nasıl bulmasın küçük çocuk babası bir tane tokat atar nereye koyduysan al getir der üstelik kendinden düşün evinde bir laptop var ve laptop gizemli bir şekilde ortadan yok oluyor çocuğuna sormazmısın laptop nerede diye hadi çocuk yok görmedim dedi ailesi laptopun peşini bırakacakmı hee tamam bulamadık laptopu boşver gitsin mi diyecek üstelik 4 veya 5 oda içirisinde laptobu nereye saklayabilir gizli bir tünel falan kazması gerek herhalde
TrueSınavdan sonra alsın işte bir amacı olur , motivasyonu olur hiçbir sebep yokken 12 yaşında bilgisayar alınan çocuklar orada burada bize sarıyor bu sefer 14 olsun alınır bence
10k olur ama ekrna kartını pahalı alırsakekipmanları koyarsak evet
Onu lafın gelişi söyledim demeye çalıştığım şey 4 oda içerisinde laptop nasıl saklanır hani kağıt gibi bir şey olsa katlar kıyafetin cebine koyarsın ama bu bir laptop nereye konulabilir nereye koysan fark edilirbabası zaten öyle bir şey yapıyorsa veya yaparsa pc almamaları gayet normal öyle bir ailenin
yani öyle bir şey yapsa bile bence eve saklamasın eğer varsa bodruma fln indirsin bu arada gerçekten kötü hiç bir şey kaldırmayan bir laptopsa yoksa kullansınOnu lafın gelişi söyledim demeye çalıştığım şey 4 oda içerisinde laptop nasıl saklanır hani kağıt gibi bir şey olsa katlar kıyafetin cebine koyarsın ama bu bir laptop nereye konulabilir nereye koysan fark edilir
Yav sen 15 yaşındasın çok mu büyüksün bir de bize sarıyorlar diyor ya Allahım Sen ama dcye çağırıp küfür ediyorsun dimi milleteSınavdan sonra alsın işte bir amacı olur , motivasyonu olur hiçbir sebep yokken 12 yaşında bilgisayar alınan çocuklar orada burada bize sarıyor bu sefer 14 olsun alınır bence
İyi loptopu saklarsa ailesi sorar nerede diye ama tost Makinesi gibi bir laptop ise saklayabiliryani öyle bir şey yapsa bile bence eve saklamasın eğer varsa bodruma fln indirsin bu arada gerçekten kötü hiç bir şey kaldırmayan bir laptopsa yoksa kullansın