Neler Yeni

Ailemin Maddi Durumu Olmasına rağmen PC Almama İzin Vermiyorlar

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Sınavdan sonra alsın işte bir amacı olur , motivasyonu olur hiçbir sebep yokken 12 yaşında bilgisayar alınan çocuklar orada burada bize sarıyor bu sefer 14 olsun alınır bence
2 yıl daha sabredemem

Chrollo04

80+ Bronze
oyun da bilgisayar için bir sebep arkadaşlarımla oyun oynayamıyorum falan de üzüldüğünü görürlerse alırlar almıyolarsa da yaşından dolayıdır

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Aklıma bir plan geldi anneme şöyle diyeyim anne 20 nin üzerinde oyun baktım hiçbirini PC kaldırmadı arkadaşlarım çağırdı gelemedim dikçem neden ddiye sorcam pc yi gömcem sonra

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Kendi aileniz ile olan olayları bize anlatmayın. SDN den ayrılma sebebimde bu işte, ailemi nasıl ikna ederim konuları...

Ayrıca biz babanı anneni veya seni tanımıyoruz. Tanıyan sensin, çözümünü sen bulmak zorundasın.

Avolay

80+ Gold
Aklıma bir plan geldi anneme şöyle diyeyim anne 20 nin üzerinde oyun baktım hiçbirini PC kaldırmadı arkadaşlarım çağırdı gelemedim dikçem neden ddiye sorcam pc yi gömcem sonra
Bak bu yaptığın aileni üzmekten başka bir işe yaramaz , üzmekten kastım çocuk dışarda bizi kötülüyor ki bu forum için de geçerli sen sınavda iyi bir şeyler yap bak dana kralını almazlarsa nağmerdim

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Bak bu yaptığın aileni üzmekten başka bir işe yaramaz , üzmekten kastım çocuk dışarda bizi kötülüyor ki bu forum için de geçerli sen sınavda iyi bir şeyler yap bak dana kralını almazlarsa nağmerdim
Hangi sınavda

Avolay

80+ Gold

Avolay

80+ Gold
2 denen daha sabredemem
Sabredeceksin abim Anne baban sana tam olarak bunu kazandırmak istiyor , bir şey uğruna çalışmak gerektiğini hiçbir şeyin bedavadan gelmediğini öğrenmeni

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Sabredeceksin abim Anne baban sana tam olarak bunu kazandırmak istiyor , bir şey uğruna çalışmak gerektiğini hiçbir şeyin bedavadan gelmediğini öğrenmeni
Abi iyidir yani arkadaşlarım sürekli oynuyo patlarım ben 2 seneye

Avolay

80+ Gold
Abi iyidir yani arkadaşlarım sürekli oynuyo patlarım ben 2 seneye
Oyun oynamak güzel vs. Tamam da önceliklerin olmalı önce ders işini hallet bulunduğun bölgenin fen lisesini kazan veya okul açıldığında güzel notlar al alırlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,527
Üyeler
164,690
Son üye
HakanGlsn
Top Bottom