Ailemin Sözünden Dönmesi

trendyol

80+
Reaksiyon skoru
8
15 yaşındayım.1 ay önce xbox series s imi sattık.O zaman satıp 5060sistem alalım demiştim.Onlar da tamam demişti.Şimdi de almayacağız öyle bir şey demedik fln diyorlar.Sırf alacağız diye series s i sattım.Kendim para biriktirip alsam iokbs bursum var 2.3k 1500 ünü alıyorlar 800 bana kalıyor.Para biriktirip de alacapım bir şey değil ne yapmam lazım?Öneriniz var mı?

aile değil eşkiya

15 yaşındayım.1 ay önce xbox series s imi sattık.O zaman satıp 5060sistem alalım demiştim.Onlar da tamam demişti.Şimdi de almayacağız öyle bir şey demedik fln diyorlar.Sırf alacağız diye series s i sattım.Kendim para biriktirip alsam iokbs bursum var 2.3k 1500 ünü alıyorlar 800 bana kalıyor.Para biriktirip de alacapım bir şey değil ne yapmam lazım?Öneriniz var mı?
1500 tl yi alıp ne yapıyorlar

git babanın kartını al istediğin pc yi al de bizde söz vermek oturma organı vermeye benzemez de biraz da alkol tüket unutursun yediğin dayağı. hem zaten söz vermişler birader :D
Adam akıllı tavsiye istedik verdiği tavsiyeye bak:uzgunpeepo:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1500 tl yi alıp ne yapıyorlar
Ne biliyim altın falan yapıyoz diyorlar nerde diyorum bankada diyorlar bari benim param zaten altını odama koy fiziksel olsun bende inanmış olurum diyorum yok.

Ailendir. Ekonomik duruma, geçim sıkıntısına kafan basmayabilir, basanlara bir şey dememen gerekiyor.

Ne biliyim altın falan yapıyoz diyorlar nerde diyorum bankada diyorlar bari benim param zaten altını odama koy fiziksel olsun bende inanmış olurum diyorum yok.
aslında pek paraya ihtiyaçın yoksa altın iyi seçenek ilk yıldan kazanmıştım 8 yıl boyunca ara ara altın aldım şuan16 çeyrek 10 gram altın birikti bi üni geçemedik 2 yıldır geçsek harcicamda işte :peepo2: :peeposad:

hocam aileniz haklı gibi

Baştan satop almayacağız deseler neyse alacağız diyip almamaları canımı sıkıyor

Ani bir gelişme olmuştur, senin xbox'tan gelecek paraya ihtiyaçları olmuştur. Bunlar olağan şeyler. Bu kadar yükselmene ve buradaki gereksizlerin tavsiyelerine uymana gerek yok. Akışına bırak.

Eğer gerçekten söz verip alamıyorsalar şuan bir ekonomik sıkışıklık içerisinde olabilirler biraz süre tanımanı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,353
Üyeler
184,434
Son üye
bar4nnk
Geri