FreakyXd
80+ Silver
Önceklikle merhabalar biliyorsunuzki bazıları forumda babasına pc aldırmak için taktikler istiyor durumunuz yoksa bişey beklemeyin ortaokuldan bi yandan okuyorum belli çalışıyorum ailevi maddi durumlardan. aylık veya haftalık 500 alıyordum rahat fotoğrafçının yanında çalışıyordum aradan 1 2 sene geçti sistemim yetmemeye başladı artık bi yandan sistem toplamaya karar verdim 2 ci el araştırma yapıyordum xeon e2640 set alıcaktım 850 ye bi yandan fiyat uçurdu sonra vazgeçtim. Biriktirdim paralarla Ryzen sistem aldım parça parça ekran kartını 450 ye aldım 1050 Ti Cw Sorunlu garantisi 1 yıl vardı. onu aldım sonradan o gündür bugündür baba parası yemedim ne babamdan sistem istedim bi çoğu gelmiş 10.000 7.500 sistem aldırma derdindeler babalarına para kazanmak zor şunu anlayın gece gündüz afedersiniz eşşek gibi çalışıyorlar o parayı vermek zoruna gidiyordur ailenin ailenizden bişey beklemeyin hayat toz pembe değil baba parası bile yemedim hayatda. ailenizi zor duruma sokmayın. para kazanmak zor. şunu anlayın kendi paramla sistem topladım bi yan sıfır 2 i el
Anakart: MSI B450M-A Pro Max Sıfır alındı
İşlemci: Ryzen 5 2600 Sıfır alındı
RAM:2x8gb crucial ballistix 3000Mhz sıfır alındı
SSD: Crucial BX500 240GB SSD Sıfır alındı
Ekran Kart GTX 1050 Tİ 2 ci el aldım
Kasa Everest Crystal 2 ci el
Anakart: MSI B450M-A Pro Max Sıfır alındı
İşlemci: Ryzen 5 2600 Sıfır alındı
RAM:2x8gb crucial ballistix 3000Mhz sıfır alındı
SSD: Crucial BX500 240GB SSD Sıfır alındı
Ekran Kart GTX 1050 Tİ 2 ci el aldım
Kasa Everest Crystal 2 ci el