Neler Yeni

AilenizDen Bişey beklemeyin !

FreakyXd

80+ Silver
Önceklikle merhabalar biliyorsunuzki bazıları forumda babasına pc aldırmak için taktikler istiyor durumunuz yoksa bişey beklemeyin ortaokuldan bi yandan okuyorum belli çalışıyorum ailevi maddi durumlardan. aylık veya haftalık 500 alıyordum rahat fotoğrafçının yanında çalışıyordum aradan 1 2 sene geçti sistemim yetmemeye başladı artık bi yandan sistem toplamaya karar verdim 2 ci el araştırma yapıyordum xeon e2640 set alıcaktım 850 ye bi yandan fiyat uçurdu sonra vazgeçtim. Biriktirdim paralarla Ryzen sistem aldım parça parça ekran kartını 450 ye aldım 1050 Ti Cw Sorunlu garantisi 1 yıl vardı. onu aldım sonradan o gündür bugündür baba parası yemedim ne babamdan sistem istedim bi çoğu gelmiş 10.000 7.500 sistem aldırma derdindeler babalarına para kazanmak zor şunu anlayın gece gündüz afedersiniz eşşek gibi çalışıyorlar o parayı vermek zoruna gidiyordur ailenin ailenizden bişey beklemeyin hayat toz pembe değil baba parası bile yemedim hayatda. ailenizi zor duruma sokmayın. para kazanmak zor. şunu anlayın kendi paramla sistem topladım bi yan sıfır 2 i el

Anakart: MSI B450M-A Pro Max Sıfır alındı
İşlemci: Ryzen 5 2600 Sıfır alındı
RAM:2x8gb crucial ballistix 3000Mhz sıfır alındı
SSD: Crucial BX500 240GB SSD Sıfır alındı
Ekran Kart GTX 1050 Tİ 2 ci el aldım
Kasa Everest Crystal 2 ci el

Efe_Tkn

80+ Bronze
Önceklikle merhabalar biliyorsunuzki bazıları forumda babasına PC aldırmak için taktikler istiyor durumunuz yoksa bişey beklemeyin ortaokuldan bi yandan okuyorum belli çalışıyorum ailevi maddi durumlardan. aylık veya haftalık 500 alıyordum rahat fotoğrafçının yanında çalışıyordum aradan 1 2 sene geçti sistemim yetmemeye başladı artık bi yandan sistem toplamaya karar verdim 2 ci el araştırma yapıyordum xeon e2640 set alıcaktım 850 ye bi yandan fiyat uçurdu sonra vazgeçtim. Biriktirdim paralarla Ryzen sistem aldım parça parça ekran kartını 450 ye aldım 1050 Ti Cw Sorunlu garantisi 1 yıl vardı. onu aldım sonradan o gündür bugündür baba parası yemedim ne babamdan sistem istedim bi çoğu gelmiş 10.000 7.500 sistem aldırma derdindeler babalarına para kazanmak zor şunu anlayın gece gündüz afedersiniz eşşek gibi çalışıyorlar o parayı vermek zoruna gidiyordur ailenin ailenizden bişey beklemeyin hayat toz pembe değil baba parası bile yemedim hayatda. ailenizi zor duruma sokmayın. para kazanmak zor. şunu anlayın kendi paramla sistem topladım bi yan sıfır 2 i el

tmm. tmm ya esprisine bi tmm yazdık herkes kızgın bıraktı :D

Son düzenleme:

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
aynen öyle helal olsun.
herseyi kenin yapican. ben senelerdir böyle yapiyorum. kenim alirim kafam rahat. bozuldunda tamir ederim veya yeni ek parca alirim.
kimse laf etmez ve kafam rahat olur.
ondan haric icim gider yahu, düsünsene babam sabah aksam calisiyor sonra pc aliyor.bende masanin önünde pc oyun oynicam veya surf.
yok arkadas onu ben yapamam.

FreakyXd

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen öyle helal olsun.
herseyi kenin yapican. ben senelerdir böyle yapiyorum. kenim alirim kafam rahat. bozuldunda tamir ederim veya yeni ek parca alirim.
kimse laf etmez ve kafam rahat olur.
ondan haric icim gider yahu, düsünsene babam sabah aksam calisiyor sonra PC aliyor.bende masanin önünde PC oyun oynicam veya surf.
yok arkadas onu ben yapamam.
valla babam öyle bişey yapsa zoruma gider. oyun bile oynamam kullanmam direk satarım iade ederim

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Önceklikle merhabalar biliyorsunuzki bazıları forumda babasına PC aldırmak için taktikler istiyor durumunuz yoksa bişey beklemeyin ortaokuldan bi yandan okuyorum belli çalışıyorum ailevi maddi durumlardan. aylık veya haftalık 500 alıyordum rahat fotoğrafçının yanında çalışıyordum aradan 1 2 sene geçti sistemim yetmemeye başladı artık bi yandan sistem toplamaya karar verdim 2 ci el araştırma yapıyordum xeon e2640 set alıcaktım 850 ye bi yandan fiyat uçurdu sonra vazgeçtim. Biriktirdim paralarla Ryzen sistem aldım parça parça ekran kartını 450 ye aldım 1050 Ti Cw Sorunlu garantisi 1 yıl vardı. onu aldım sonradan o gündür bugündür baba parası yemedim ne babamdan sistem istedim bi çoğu gelmiş 10.000 7.500 sistem aldırma derdindeler babalarına para kazanmak zor şunu anlayın gece gündüz afedersiniz eşşek gibi çalışıyorlar o parayı vermek zoruna gidiyordur ailenin ailenizden bişey beklemeyin hayat toz pembe değil baba parası bile yemedim hayatda. ailenizi zor duruma sokmayın. para kazanmak zor. şunu anlayın kendi paramla sistem topladım bi yan sıfır 2 i el

böyle konu açanların hepsi durumumuz var diyor. durumu olduktan sonra bir problem olduğunu sanmıyorum.

mindoXp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
taha yılmaz
çok haklısın aileni zorlayacak duruma sokmayın bu zamanda arkadaşlar zaten şuan durumlar çok kötü aileniz almıyorsa bir sebebi vardır.

FreakyXd

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok haklısın aileni zorlayacak duruma sokmayın bu zamanda arkadaşlar zaten şuan durumlar çok kötü aileniz almıyorsa bir sebebi vardır.
Şuan bu durumda alınmaz virüs var işler düzgün değil bi de

Efe_Tkn

80+ Bronze

Gayet haklısın ama baban sana bilgisayar alınca niye rahatsız oluyosinki asıl sen babana bilgisayar alamazsın baban ona rahatsız olur ama sen nasıl baban alşınca rahatsız oluyosinki ?

FreakyXd

80+ Silver
Gayet haklısın ama baban sana bilgisayar alınca niye rahatsız oluyosinki asıl sen babana bilgisayar alamazsın baban ona rahatsız olur ama sen nasıl baban alşınca rahatsız oluyosinki ?
verdiği para zoruna gider insanın. 7/24 uykusuz çalışan aileler var. çocuğunu okutma derdinde olan var

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
böyle konu açanların hepsi durumumuz var diyor. durumu olduktan sonra bir problem olduğunu sanmıyorum.
dostum durum olsa olmasa fark etmez.
bu hayata ne yaparsan kenin icin.
evlendinde keni ailen icin yaparsin.

baskasina özenmicen bakmican.
keni ayaklarinda dur

FreakyXd

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,755