Neler Yeni

Ailevi Küfürden Dolayı Kavga Ettim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ARDA_YILDIZ
Bir arkadaşım burda konu açmamı önerdi. Bende açayım dedim. Dün gece Saat 10:00 civarındaydı. Arkadaşlar ile takılırken sevmediğim çocuk gelip arkadaşıma şöyle dedi: "Ardanın annesi zengin ya,
Fahişelikten
kazanıyor. Bunu da arkadaşım bana iletti. (Zaten o bebeye sorduğumda lafının arkasında olduğunu söyledi) Bende deliye döndüm. Kavgaya giriştim. Saçından tuttuğum gibi duvara 3 kere vurdum. Yüzüne de bayağı yumruğu geçirdim. Tabi o çocuk da armut toplamıyor. Sağ olsun yüzümü tırnaklarıyla baya cırmalayıp bacaklarıma sağlam tekmeler attı. 1-2 dakikada yenileceğini anlayıp kaçmaya başladı. Bende bacağıma bayağı vurduğu için peşinden gidemedim. Çok sinirlendim. Size içimi dökmek istedim. Çünkü böyle düşüne düşüne çatlayacağım

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Helal aslanıma 😉

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Bir arkadaşım burda konu açmamı önerdi. Bende açayım dedim. Dün gece Saat 10:00 civarındaydı. Arkadaşlar ile takılırken sevmediğim çocuk gelip arkadaşıma şöyle dedi: "Ardanın annesi zengin ya,
Fahişelikten
kazanıyor. Bunu da arkadaşım bana iletti. (Zaten o bebeye sorduğumda lafının arkasında olduğunu söyledi) Bende deliye döndüm. Kavgaya giriştim. Saçından tuttuğum gibi duvara 3 kere vurdum. Yüzüne de bayağı yumruğu geçirdim. Tabi o çocuk da armut toplamıyor. Sağ olsun yüzümü tırnaklarıyla baya cırmalayıp bacaklarıma sağlam tekmeler attı. 1-2 dakikada yenileceğini anlayıp kaçmaya başladı. Bende bacağıma bayağı vurduğu için peşinden gidemedim. Çok sinirlendim. Size içimi dökmek istedim. Çünkü böyle düşüne düşüne çatlayacağım
Eğer ailen düzgün insanlarsa bir sorun olursa onlarla konuş. Evet kavga çözüm değil ama çok sıkıntı olacağını sanmıyorum . Yaş kaç senin ve dövdüğünün

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
çocuk dayağı haketmiş

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Fahişelikten
reis yaşlar kaç

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom