Neler Yeni

Ailevi Küfürden Dolayı Kavga Ettim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hocam ben şehrimin en iyi anadolu lisesindeyim ama okulda çook m*l var daha okula gitmeden tilt oldum bunlara zaten 30 kilolar millete laf atmayıda seviyorlar ben bunları olası bir şeyde güzel döverim gibi geliyor ama bıçak olayı olur mu yav?
lisede çok oluyo knk 1 2 kişiyi dövsen bile çıkışta üst sınıflardan tanıdık falan varsa topluyolar sağlam bi dayak yiyorsun sonra öyüzden hiç bulaşma bence.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
hocam ben şehrimin en iyi anadolu lisesindeyim ama okulda çook m*l var daha okula gitmeden tilt oldum bunlara zaten 30 kilolar millete laf atmayıda seviyorlar ben bunları olası bir şeyde güzel döverim gibi geliyor ama bıçak olayı olur mu yav?
Hiç girişme lisede kavgaya, genelde çünkü 1 değil 1000 tane oluyorlar. Ben hiç uğraşmıyorum. İçimden sövüp geçiyorum.

smsísmαíl

80+ Silver
no context twitch on Twitter: kawga…

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Helal olsun falan yazarak çocuğa kötü örnek olmayın. Gelecekte kendinden cesaret bulup daha da çok kavga edebilir. Karşındaki ne yaparsa yapsın kavga çözüm değil. Ancak sana saldırırsa sende savunma hakkını kullanıp o zaman ona göre cevap vermek zorunda kalırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ARDA_YILDIZ
Helal olsun falan yazarak çocuğa kötü örnek olmayın. Gelecekte kendinden cesaret bulup daha da çok kavga edebilir. Karşındaki ne yaparsa yapsın kavga çözüm değil. Ancak sana saldırırsa sende savunma hakkını kullanıp o zaman ona göre cevap vermek zorunda kalırsın.
Hocam amacım kavga değildi. Ama bu kaçıncı?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hocam amacım kavga değildi. Ama bu kaçıncı?
Sen de kendince haklısın tabi ama kavga çözüm değil. Sen şimdi kavga edince çözüme kavuştun mu? Hayır. Çünkü kafana çok takılmış, içinde bir sıkıntı olmuş ve buraya konu açmışsın. Mümkünse görmezden gelin ve konuşmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
İyi yapmışsın kanka ben daha fena döverdim eğer tekrar görürsen tekrar döv bu sefer mahalleden arkadaş toplayıp döv ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ARDA_YILDIZ
İyi yapmışsın kanka ben daha fena döverdim eğer tekrar görürsen tekrar döv bu sefer mahalleden arkadaş toplayıp döv ama
Hocam sağlam vuruyor ya. Annemede kapı çarptı dedim :D. Bidaha kavga etmem hocam. Başka bir yöntem deniyeceğim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom