Neler Yeni

Ailevi Küfürden Dolayı Kavga Ettim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ARDA_YILDIZ
Küfürdende kavga edilmez ya kavga ciddi bişey yaşın kaç bilmiyorum ama lisede falan sakın yapma valla 1 kişiyi döversin çıkışta 20 kişi gelir ağzına sıçarlar
14 e gireceğim hocam. Yok hocam etmem merak etmeyin ama artık tepeme geldi. Adam durup durup anama sövüyor.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
14 e gireceğim hocam. Yok hocam etmem merak etmeyin ama artık tepeme geldi. Adam durup durup anama sövüyor.
Tamam salla ya pek zeki bi arkadaşa benzemiyor zaten bağını kes gitsin ama dediğim gibi lisede yapma bıçak sopa falan ekleniyo orda envantere :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cümleyi düzenle, uyarı yiyeceksin yoksa kral
ağzına vururlar diye değiştirem ozaman

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Tamam salla ya pek zeki bi arkadaşa benzemiyor zaten bağını kes gitsin ama dediğim gibi lisede yapma bıçak sopa falan ekleniyo orda envantere :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ağzına vururlar diye değiştirem ozaman
Evet, lisede zaten sıkıntılı tipler hep tek yumrukla yere yatacak tipler. Ama dövdükten 2 gün sonra 8 10 kişi elinde bıçakla gelip sakat bile bırakabilir. 1 kere erkeklik yaparsın 40 karılık yapsan kurtulamazsın :D

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşım sen bir de sizin sitenin yöneticisiyle mi kavga edecek düzeye gelmiştin? Öyle hatırlıyorum Technopat Sosyalde.

Eğer öyleyse çok kavgacı bir insansın. Bir gün biri gelir fırsatı görür, ağzını, yüzünü dağıtır o zaman da kavga etmeseydim dersin.

Konunu buldum. Komşunmuş.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ARDA_YILDIZ
Arkadaşım sen bir de sizin sitenin yöneticisiyle mi kavga edecek düzeye gelmiştin? Öyle hatırlıyorum Technopat Sosyalde.

Eğer öyleyse çok kavgacı bir insansın. Bir gün biri gelir fırsatı görür, ağzını, yüzünü dağıtır o zaman da kavga etmeseydim dersin.

Konunu buldum. Komşunmuş.
O olay çok daha farklı. Düzgün okuyun o konuyu. Kavgacı biri değilim.
helal be DA aslanı göster gücümüzü AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:d

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ALLAHÍN ASLANÍ BE BÖYLE DEVAM
1620036903012.png

TUTUCAKTÍN ONU BÖYLE YERDEN YERE VURUCAKTÍN ONDAN SONRA
1620036941874.png

BÖYLE KÜKREYİP GÜCÜNÜ ALÍP TEKRAR VURUCAKTÍN OF BE

Ariseks

80+ Gold
lisede yapma bıçak sopa falan ekleniyo orda envantere :)

Evet, lisede zaten sıkıntılı tipler hep tek yumrukla yere yatacak tipler. Ama dövdükten 2 gün sonra 8 10 kişi elinde bıçakla gelip sakat bile bırakabilir. 1 kere erkeklik yaparsın 40 karılık yapsan kurtulamazsın :D
hocam ben şehrimin en iyi anadolu lisesindeyim ama okulda çook m*l var daha okula gitmeden tilt oldum bunlara zaten 30 kilolar millete laf atmayıda seviyorlar ben bunları olası bir şeyde güzel döverim gibi geliyor ama bıçak olayı olur mu yav?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
hocam ben şehrimin en iyi anadolu lisesindeyim ama okulda çook m*l var daha okula gitmeden tilt oldum bunlara zaten 30 kilolar millete laf atmayıda seviyorlar ben bunları olası bir şeyde güzel döverim gibi geliyor ama bıçak olayı olur mu yav?
Çok olur, kavga etmenin hiç anlamı olmaz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,029
Üyeler
165,108
Son üye
Rüzgari ceylan
Top Bottom