Neler Yeni

Aileye nasıl telefon aldırabilirim? ACİL YARDIM

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Yani 19 yaşına gelmişsin almamaları pek anormal değil gibi. En mantıklısı günlük işlerle biriktirip almak

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
okuyorum diyor adam ailesinin borcu vs yokken bir telefon alması onların sorumluluğu sayılır. adam yıllardır sesini çıkarmamış zaten
Almıyorlarsa çalışıp alsın bu gayet normal az zora gelin çalışın alışın iş hayatına

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
bu devirde aileden yardım bekleme zaten durumlar kötü gerekirse yaza kadar dişini sık yazın okullar tatil olunca gider asgari ücrete 2 ay bi yerde calısırsın 17 bin TL ye ıphone telefon alırsın kendine ailenin durumu yoksa çok zorlama derim
Postta anlattım borç felanda yok yeni promosyon yattı para erimesin en azından bir akıllı telefonum olsun istiyorum ama 4 bin liralık değil şımarma diyebilirsiniz ama 4 bin lik telefon 1-2 yıla yavaşlar 1-2 yıla dolar kuru 28 olur. Yeni telefon alması çok ama çok zor olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almıyorlarsa çalışıp alsın bu gayet normal az zora gelin çalışın alışın iş hayatına
12 yaşındaki çocukların elinde IPHONE 12 var.:cautious:

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
aileni hiç 12 bin borçlandırma evlat... Yaşın küçük, iyi kötü çalışan telefonun var. Birkaç yıla işe girer, ihtiyacına yönelik en iyisini alırsın.
Bu forumda her bütçeye göre ideal telefonlar paylaşılıyor, onlardan babanın bütçesine göre en iyisini seç, alsın adam. Aileye yük olmayın, 12 bin az para değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
Telefon İşini görüyorsa aileni hiç borçlandırma evlat... Yaşın küçük, iyi kötü çalışan telefonun var. Birkaç yıla işe girer, ihtiyacına yönelik en iyisini alırsın
Borç değil kenarda para var. Alınca zora düşmeyeceğiz ikna edemiyorum.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Borç değil kenarda para var. Alınca zora düşmeyeceğiz ikna edemiyorum.
Ev geçindirmediğin için anlamaman normal. Babalar, kenarda hazır para olsun ister. Allah korusun ani bir hastalık çıkar, ani paraya sıkışılır, oradan desteklenir. Bir nevi güvence gibi. Baban haklı. 19 yaşında biri için istediğin özellikler çok fazla. Senin işini gm 22 plus vs görür

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
Ev geçindirmediğin için anlamaman normal. Babalar, kenarda hazır para olsun ister. Allah korusun ani bir hastalık çıkar, ani paraya sıkışılır, oradan desteklenir. Bir nevi güvence gibi. Baban haklı. 19 yaşında biri için istediğin özellikler çok fazla. Senin işini gm 22 plus vs görür
Yapacak bir şey yok o zort yazan çocukta bile vardır 10 bin lik telefon bu yaşta hala eski telefon kullanacağım yılbaşında çok zam gelecek.:cry:
1672298267899.png
ü
Üniversiteye gidiyorum ortaokul felan diyor nene dede telefonu diyor. :(

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Umut
Hiçbir borcumuz vs yok promosyon yattı yeni 2010 model dokunmatiği iyi olmayan bir telefon kullanıyorum yeni telefon alalım diyorum almıyorlar. İkna edemiyorum Pazar günü çok fena zam gelecek.

Psikolog kendine 5 bin liralık almış geçen bir arkadaşım oğluna 4 bin liralık telefon almış diye örnek verdi geçen. O telefonlar en alt seviye onu aldıktan 1-2 yıl sonra yavaşlar kasar bir daha telefon almak gerekir.

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-oppo-a16-64-gb-mavi-fiyati,1472256786.html Haddiden fazla pahalı düşük telefonlarda kol gibi vergi var.

Birde yok o parayı faize yatıralım dedi bir iyice dellendim şuan o parayla 2 tane alabilirken faiz sonu o parayla anca 1 tane telefon alınabilir.

Ben bu telefonu istiyorum uzun süre kullanılır ve kaliteli telefon kasma yapmaz. Bu telefonu alınca herhangi bir zora düşmeyeceğiz aile durumunu biliyorum ama ikna edemiyorum. İkna yöntemi için yardım edecek var mı?
https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s20-fe-128-gb-fiyati,776073633.html

https://www.haberturk.com /saglik-bakanligi-promosyon-odeme-takvimi-2022-2023-saglik-bakanligi-29-bin-TL-promosyon-odemesi-ne-zaman-yapilacak-3550908 Linki tam attırmadı linki indexlemediği için boşluk koydum.
Maalesef aileyi ikna etmek hiç kolay değil bende okul harçlıklarını vs biriktirerek almıştım kendime telefon, köşeye ufak ufak para koy öyle alırsın artık

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Hiçbir borcumuz vs yok promosyon yattı yeni 2010 model dokunmatiği iyi olmayan bir telefon kullanıyorum yeni telefon alalım diyorum almıyorlar. İkna edemiyorum Pazar günü çok fena zam gelecek.

Psikolog kendine 5 bin liralık almış geçen bir arkadaşım oğluna 4 bin liralık telefon almış diye örnek verdi geçen. O telefonlar en alt seviye onu aldıktan 1-2 yıl sonra yavaşlar kasar bir daha telefon almak gerekir.

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-oppo-a16-64-gb-mavi-fiyati,1472256786.html Haddiden fazla pahalı düşük telefonlarda kol gibi vergi var.

Birde yok o parayı faize yatıralım dedi bir iyice dellendim şuan o parayla 2 tane alabilirken faiz sonu o parayla anca 1 tane telefon alınabilir.

Ben bu telefonu istiyorum uzun süre kullanılır ve kaliteli telefon kasma yapmaz. Bu telefonu alınca herhangi bir zora düşmeyeceğiz aile durumunu biliyorum ama ikna edemiyorum. İkna yöntemi için yardım edecek var mı?
https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s20-fe-128-gb-fiyati,776073633.html

https://www.haberturk.com /saglik-bakanligi-promosyon-odeme-takvimi-2022-2023-saglik-bakanligi-29-bin-TL-promosyon-odemesi-ne-zaman-yapilacak-3550908 Linki tam attırmadı linki indexlemediği için boşluk koydum.
12 Bin TL nedir ya, ben 4 yıldır 2 Bin TL lik telefon kullanıyorum kasma donma olmuyor işimi fazlasıyla görüyor, ailenden bu kadar yüksek bir şey bekleme almazlar tabi bu çocuk ne yaptıda biz ona 12 Bin TL verip telefon alcaz derler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
12 Bin TL nedir ya, ben 4 yıldır 2 Bin TL lik telefon kullanıyorum kasma donma olmuyor işimi fazlasıyla görüyor, ailenden bu kadar yüksek bir şey bekleme almazlar tabi bu çocuk ne yaptıda biz ona 12 Bin TL verip telefon alcaz derler.
İyide 4 yıl önceki kurla şuan bir mi? O 2 binlik şuan 10 bin felan.
2 bin bölü 4 500 dolar.
500 doları 18 le çarp 9 bin.

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
ben poco x3 nfc aldırdım 1 yıl önce
"üniversite kazandığım için" bahanem buydu
ikna etmek için akakçe grafiklerini ailenede gösterebilirsin