Neler Yeni

aileyi pc almaya ikna etmek?

Techno08

80+ Gold
dostum belki de ailenin borçları falan vardır onunla kapatmaya çalışıyorlardır onları biraz anlamanı tavsiye ederim

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
selamlar ben yaklaşık 2018 den beridir ailemden pc istiyordum ilk başta 4. sınıfa geçtiğinde alıcaz dediler 4. sınıf olduğumda geçiştirdiler 5. sınıf bitince alırız dediler 5.sınıf bitti alamayız dediler şu an 7. sınıfa geçicem okullar açılınca. ayrıca kimse belki durumları kötüdür ailenin demesin, pc için para hala birikmedi ama annem BİR SEBEPTEN DOLAYI her ay altın alıyor
Dersler için uzaktan eğitim için (yine olacak bence zor açarlar okulu) PC lazım diyip aldırabilirsin. Zaten bu dönemde PC gerçekten eğitim için lazım bence.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
LGS yüzünden önündeki 2 sene de alamayacaklar, bende geçen sene girdim fen lisesine de yerleştim ama lise başladı çalışmam lazım diye yine almadılar 😀.
Ailen aslında doğru bir şey yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Talha Yalçınkaya
Dersler için uzaktan eğitim için (yine olacak bence zor açarlar okulu) PC lazım diyip aldırabilirsin. Zaten bu dönemde PC gerçekten eğitim için lazım bence.
okullar garanti açılacakmış öyle söyleniyor. fakat yine de dersi bahane edemem çünkü PC uzaktan eğitim şeylerini karşılıyor. bir ara misafirliğe giderken PC'yi açık unutmuştum arkada açık hiçbir program olmamasına rağmen 7-8 saat geçti geldiğimizde PC'yi kapattım sabah geri açamadım. PC bozuldu sandım gidip aileme söyledim uzaktan dersler olmayacağı için önemsemediler

Doğuhan

80+ Silver
selamlar ben yaklaşık 2018 den beridir ailemden pc istiyordum ilk başta 4. sınıfa geçtiğinde alıcaz dediler 4. sınıf olduğumda geçiştirdiler 5. sınıf bitince alırız dediler 5.sınıf bitti alamayız dediler şu an 7. sınıfa geçicem okullar açılınca. ayrıca kimse belki durumları kötüdür ailenin demesin, pc için para hala birikmedi ama annem BİR SEBEPTEN DOLAYI her ay altın alıyor
Boşver PC yi sınava çalış iyi bir yer tutturursan ailen sana parası varsa alır diye düşünüyorum sonra benim gibi istediğim yeri 2 puanla kaçırdım diye ağlarsın

Ziona

80+ Silver
sen lgsyi ilk çalış güzel bi puan al sen istediğin zaman babanda annende elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışcaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 Yaşında bilgisayarı olan ben :D
Dayıcım adam gibi adam be! :)
windows 11 mi kuruluydu :D

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Ben lise bitirdim yine almadılar kendim çalışıyorum bakalım ne zaman alabilecem.

Top Bottom