silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Geçen yıl altın yerine ekran kartı alsa zengin olurdu amaAltın pahalanırsa satıp zengin olmayı planlıyordur
Geçen yıl altın yerine ekran kartı alsa zengin olurdu amaAltın pahalanırsa satıp zengin olmayı planlıyordur
Dersler için uzaktan eğitim için (yine olacak bence zor açarlar okulu) PC lazım diyip aldırabilirsin. Zaten bu dönemde PC gerçekten eğitim için lazım bence.selamlar ben yaklaşık 2018 den beridir ailemden pc istiyordum ilk başta 4. sınıfa geçtiğinde alıcaz dediler 4. sınıf olduğumda geçiştirdiler 5. sınıf bitince alırız dediler 5.sınıf bitti alamayız dediler şu an 7. sınıfa geçicem okullar açılınca. ayrıca kimse belki durumları kötüdür ailenin demesin, pc için para hala birikmedi ama annem BİR SEBEPTEN DOLAYI her ay altın alıyor
Belki olmazdıGeçen yıl altın yerine ekran kartı alsa zengin olurdu ama
okullar garanti açılacakmış öyle söyleniyor. fakat yine de dersi bahane edemem çünkü PC uzaktan eğitim şeylerini karşılıyor. bir ara misafirliğe giderken PC'yi açık unutmuştum arkada açık hiçbir program olmamasına rağmen 7-8 saat geçti geldiğimizde PC'yi kapattım sabah geri açamadım. PC bozuldu sandım gidip aileme söyledim uzaktan dersler olmayacağı için önemsemedilerDersler için uzaktan eğitim için (yine olacak bence zor açarlar okulu) PC lazım diyip aldırabilirsin. Zaten bu dönemde PC gerçekten eğitim için lazım bence.
Boşver PC yi sınava çalış iyi bir yer tutturursan ailen sana parası varsa alır diye düşünüyorum sonra benim gibi istediğim yeri 2 puanla kaçırdım diye ağlarsınselamlar ben yaklaşık 2018 den beridir ailemden pc istiyordum ilk başta 4. sınıfa geçtiğinde alıcaz dediler 4. sınıf olduğumda geçiştirdiler 5. sınıf bitince alırız dediler 5.sınıf bitti alamayız dediler şu an 7. sınıfa geçicem okullar açılınca. ayrıca kimse belki durumları kötüdür ailenin demesin, pc için para hala birikmedi ama annem BİR SEBEPTEN DOLAYI her ay altın alıyor
sen lgsyi ilk çalış güzel bi puan al sen istediğin zaman babanda annende elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışcaktırselamlar ben yaklaşık 2018 den beridir ailemden pc istiyordum ilk başta 4. sınıfa geçtiğinde alıcaz dediler 4. sınıf olduğumda geçiştirdiler 5. sınıf bitince alırız dediler 5.sınıf bitti alamayız dediler şu an 7. sınıfa geçicem okullar açılınca. ayrıca kimse belki durumları kötüdür ailenin demesin, pc için para hala birikmedi ama annem BİR SEBEPTEN DOLAYI her ay altın alıyor
windows 11 mi kuruluydu5 Yaşında bilgisayarı olan ben
Dayıcım adam gibi adam be!