Neler Yeni

Aileyi PC Almaya İkna Etmek ??

Yakes

80+
***** birisin :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman için aylık 3.5K olmayacaktı dostum. 12 taksit yapacaktık. Aylık 1.2 gibi ucuz bir fiyata gelicekti. Dedem ölmeden önce oda bana almak istiyordu karne hediyesi olarak babam bunada izin vermedi ne yapayım ben .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekürler dostum . Bilip bilmeden konuşuyorlar yerimde onlar olsa yaşadıklarımı bilseler aynılarını yaparlardı . Siz şuan sadece PC için yüzüne bakmadığımı sanıyorsunuz.
Ne yapiyim ben diyo hayata küs lan bi bilgisayar için kaucjwucj 10. Sınıfa geçmiş daha büyüyememiş bilgisayar için babasına 1 sene küsen cocuksun ne yazsak boşsana hadi telefonundan bilgisayar videoları izle sadece izlersin bu kafayla :D

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Her Forum'da Aynı Tantana Ne Yapalım Yani Gelip Zorla Pc Mi Aldırtalım Ailene. Bazı İnsanlara Söz İşlemez Babalar Almıycam Dediyse Almaz.
Almıyorsa'da Almıyordur Git Çalış Kendin Al.
Bana'da Zamanın'da Almıyorlardı Çalıştım Gittim Aldım Kimseye'de Söz Dinletmeye Çalışmadım.

Her Forum'da Aynı Tantana Ne Yapalım Yani Gelip Zorla Pc Mi Aldırtalım Ailene. Bazı İnsanlara Söz İşlemez Babalar Almıycam Dediyse Almaz.
Almıyorsa'da Almıyordur Git Çalış Kendin Al.
Bana'da Zamanın'da Almıyorlardı Çalıştım Gittim Aldım Kimseye'de Söz Dinletmeye Çalışmadım.
Konuyu paylaşdıktan sonra saçma olduğunu düşünüp silmeye çalıştım. Ama silmeyi bilmediğim için kaldı teşekkürler

Top Bottom