Neler Yeni

Aim Lab ile aiminiz ne zaman gözle görülebilir bir şekilde gelişti?

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür günlük yarım saat kadar Aim Lab ile aim çalışıyorum. Fakat hala neredeyse aimim başladığım zamanki gibi. Öyle olunca ben mi doğuştan kolsuzum 😀 yoksa daha gelişme görmek için erken mi merak ediyorum. Yani Aim Lab da rank atlıyorum vs. tamam ama oyunda hala hareket halindeki hedefleri sağ sol yapan oyuncuları vuramıyorum. Aim Lab ile aimini geliştirmiş arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?

KirliKill

80+ Silver
Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür günlük yarım saat kadar Aim Lab ile aim çalışıyorum. Fakat hala neredeyse aimim başladığım zamanki gibi. Öyle olunca ben mi doğuştan kolsuzum 😀 yoksa daha gelişme görmek için erken mi merak ediyorum. Yani Aim Lab da rank atlıyorum vs. tamam ama oyunda hala hareket halindeki hedefleri sağ sol yapan oyuncuları vuramıyorum. Aim Lab ile aimini geliştirmiş arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?
Kalite zaman alır. Çok çalışma ve zamanla düzelir knk. Fitnessta 10 günde bişi olmuyorsa bundada olmaz. O mantık. Kullanmaya devam et

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,546
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Flickleri reflex haline getirmek için baya bir uğraşmak lazım aslında Oblivity kullansan daha iyi. Hem 325 round sonunda sana en uygun olan hassasiyeti buluyor hem de aynı zamanda training yapmış oluyorsun.

Top Bottom