Neler Yeni

Air pods pro mu alayım air pods 3 mü

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
Arkadaşlar sizce air pods pro mu alayım 3 mü kararsız kaldım şöyle söyliyeyim proda gürültü engelleyici var ama 3 te yok videolar izledim adamın birisi 3 için diyor mesela toplu taşımaya bindim dışardan ses geliyor otobüsün motor sesini alıyorsunuz diyor ve sesi %100 getirdiğinizde dışardaki kişiye sesi veriyomuş ama yeni nesil özelliklerde var çok rahat diyolar 3 e pro mu alayım sizce 3 öü

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
slikon ne g,b, sorunu var peki benim için sıkıntı olmazda
Kulağının içine kadar girdiği için kimisi rahatsız olabiliyor. Mesela ben silikonsuz tercih ediyorum genelde kulaklıklarımı.

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulağının içine kadar girdiği için kimisi rahatsız olabiliyor. Mesela ben silikonsuz tercih ediyorum genelde kulaklıklarımı.
anladım ben onu dert etmem hatta dış dünya ile alakamı kesmesini istiyorum ama airpods 3 te yeni teknoloji arada kaldım

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Ses ve mikrofon kalitesi olarak Pro daha iyi. Sensor olarak da daha iyi diye biliyorum. Gürültü önleme sadece Pro'da var diye biliyorum fakat emin değilim.
Silikonlu olması kimine göre dezavantaj kimine göre avantaj.
Pil süresi olarak 3 daha iyi.

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses ve mikrofon kalitesi olarak Pro daha iyi. Sensor olarak da daha iyi diye biliyorum. Gürültü önleme sadece Pro'da var diye biliyorum fakat emin değilim.
Silikonlu olması kimine göre dezavantaj kimine göre avantaj.
Pil süresi olarak 3 daha iyi.
anladım teşekkür ederim bilgilendirme için

Top Bottom