Neler Yeni

Yardım Airdots pro garanti sonucu bir göz atsanız

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İyi akşamlar dostlar
Xiaomi airdots pro kulaklığım vardı kulaklıkta ilk başta şarjda bir sorun oldu sonra garantiye gitti sorun çözüldü geri geldi bana. Şimdiki sorunu daha da farklıydı Bluetooth hiç bir telefonda görmüyordu kulaklığı yine garantiye gönderdim. Bu sefer sorunun çözülemediğini söylediler.
Bana birkaç seçenek sundular:
1-Ürünün yurt dışından aynısı gelmesi 1 ay sürer beklerseniz
2-Ürünün yerine elimizdeki kulaklıklardan seçebilirsiniz elindekiler hayloyu t15 ve gt1 söylendi
3-(Bunu ben istedim) Para iadesi

Para iadesine tamam dediler ama bir sorun var faturadaki KDV hariç ücreti iade edeceğiz diyorlar iade işleminde kdv'de iade olmuyor mu bundan önceki bütün iadelerim böyle oldu fatura iptal edilince doğal olarak vergisi de iptal olur ödeyecekleri buna ne diye dönüş yapayım sizce ? Ne tavsiye edersiniz
Okuduğunuz için teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Serhat Emin Yıldırım
Instagram
https://www.instagram.com/serhatemin06/
Steam
https://steamcommunity.com/id/helatrafps/
Twitter
serhatemin06
Discord
Helatra#0348
1 ay bekle veya haylou kulaklıklardan seç kaliteli ürünler bence sana baya yardımcı olmuşlar

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 ay bekle veya haylou kulaklıklardan seç kaliteli ürünler bence sana baya yardımcı olmuşlar
Ama şimdi benim kulaklık 300 küsur tl idi aldığımda airdots değil pro olandan.
Haylou kulaklık 120tl
Arada çok fark var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben iade alıp mi true wirelles 2 basic alıp artan parayı da koymayı düşünüyorum.
Şöyle bir sorun var KDV hariç iade edilir diyor

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
KDV ne kadar?

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
İyi akşamlar dostlar
Xiaomi airdots pro kulaklığım vardı kulaklıkta ilk başta şarjda bir sorun oldu sonra garantiye gitti sorun çözüldü geri geldi bana. Şimdiki sorunu daha da farklıydı Bluetooth hiç bir telefonda görmüyordu kulaklığı yine garantiye gönderdim. Bu sefer sorunun çözülemediğini söylediler.
Bana birkaç seçenek sundular:
1-Ürünün yurt dışından aynısı gelmesi 1 ay sürer beklerseniz
2-Ürünün yerine elimizdeki kulaklıklardan seçebilirsiniz elindekiler hayloyu t15 ve gt1 söylendi
3-(Bunu ben istedim) Para iadesi

Para iadesine tamam dediler ama bir sorun var faturadaki KDV hariç ücreti iade edeceğiz diyorlar iade işleminde kdv'de iade olmuyor mu bundan önceki bütün iadelerim böyle oldu fatura iptal edilince doğal olarak vergisi de iptal olur ödeyecekleri buna ne diye dönüş yapayım sizce ? Ne tavsiye edersiniz
Okuduğunuz için teşekkür ederim
Bence sana yeterince yardımcı olmuşlar. 350 yerine 302 tl iade edilecek true wireless 217 tl kalanıda cebine atarsın işte :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Emre
KDV dahil iade etmek zorundalar. 3 yıl teknoloji marketinde çalıştım kesinlikle KDV dahil istemelisin yoksa T.H.H başvuru yap.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KDV dahil iade etmek zorundalar. 3 yıl teknoloji marketinde çalıştım kesinlikle KDV dahil istemelisin yoksa T.H.H başvuru yap.
Ben de böyle düşünüyorum.Ondan kafam karıştı ama şirket isim değişikliğine gitmiş bununla ilgili bir olay olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence sana yeterince yardımcı olmuşlar. 350 yerine 302 TL iade edilecek true wireless 217 TL kalanıda cebine atarsın işte :)
En kötü 302tl ye tamam diyip öyle yapcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,300
Üyeler
163,639
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom