Bu markayı daha önce duymadım. Ne zamandır kullanıyorsunuzBunu kullanıyorum, gayet memnunum:
Yui Maxifry Pro Smart Airfryer M25 5.5 lt Yağsız Fritöz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Yui Maxifry Pro Smart Airfryer M25 5.5 lt Yağsız Fritöz fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Yui Maxifry Pro Smart Airfryer M25 5.5 lt Yağsız Fritöz özelliklerini incele, 1.628,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Üç ay falan oldu, gayet memnunum. Pek çok kişinin övmesi üzerine aldım. Bir tanıdık evde bunu kullanıyor, yazlıkta ise neredeyse iki katı fiyata sahip olan Philips Airfryer'i kullanıyor. Doğru düzgün fark olmadığını belirtti, o da memnun.Bu markayı daha önce duymadım. Ne zamandır kullanıyorsunuz
Anladım teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.Üç ay falan oldu, gayet memnunum. Pek çok kişinin övmesi üzerine aldım. Bir tanıdık evde bunu kullanıyor, yazlıkta ise neredeyse iki katı fiyata sahip olan Philips Airfryer'i kullanıyor. Doğru düzgün fark olmadığını belirtti, o da memnun.
GÜZEL BİR AİRFRYER İZLEYEBİLİRSİNİZ.Beyler airfryer almak istiyorum 2500TL 3500Tl bandında önerebileceğiniz modeller varmı ? Diğer önerilerinize de açığım kullanım deneyimlerinize göre