Airfryer Önerisi/Tavsiyesi

İç malzeme paslanmaz olmasına dikkat edin uygun yollu ürünler uzun vadede paslaniyor en önemli kriter bu olabilir onun dışında herzaman büyük hacim daha hızlı ve iyi pişmesini sağlıyor çünkü içinde hava dolasamiyor ufak hazne olunca bu modeller çok ufak tek kişilik Max en az 7 litre tercih et 7 litrede 250 gram kanat 5 dk da mükemmel oluyorken 4 litrede 15 dk sürüyor aynı seviyede cikmasi

İç malzeme paslanmaz olmasına dikkat edin uygun yollu ürünler uzun vadede paslaniyor en önemli kriter bu olabilir onun dışında herzaman büyük hacim daha hızlı ve iyi pişmesini sağlıyor çünkü içinde hava dolasamiyor ufak hazne olunca bu modeller çok ufak tek kişilik Max en az 7 litre tercih et 7 litrede 250 gram kanat 5 dk da mükemmel oluyorken 4 litrede 15 dk sürüyor aynı seviyede cikmasi
Mesajınızın bildirimi gelmedi maalesef, şimdi görebildim. 2. Seçenekteki ürünü aldım.
Başlıca sebebi satıcı amazon olduğu için. Ve iç kafes sanırım paslanmaz çelik kaplamaymış ama tam emin değilim. Normalde ucuz diye ilk seçeneği alacaktım da, o websitesini sevemiyorum. Geçmişteki alışveriş tecrubemden. Beğenmezsem en azından iade edebilirim amazonda

Bütçeni Zorlamıyorsa Tavsiye Ederim .

Zorlayamam Diyorsan Buda Gayet Tatmin Edici .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri