12-14 yaş seni komik bulmuş hocam ben de anlamadım. O airfry'ı direkt nereden aldıysanız iade edin çok bariz şekilde defalarca kez kullanılmış içi full iz kaplanmış o kullanılmaz.
Yiyeceklerin besin değerinin kaybetmesine neden olur.
Yüksek sıcaklıkta yiyecekleri kızarttığı için akrilamid ve polisiklik aromatik hidrokarbonlara (PAH'lar) neden olabilir. Bunlar ise önemli sağlık sorunlarına sebebiyet veren kimyasal bileşiklerdir.
AGE'lere ( Yüksek İleri Glikasyon Son Ürünleri) neden olur. Bunlar da diyabet, erken yaşlanma ve inflamasyon gibi durumlarla sonuçlanır.
Yüksek ısı, katı ve trans yağların oksidasyonuna yol açar. Bu da vücuttaki oksidatif stresle sonuçlanabilir.
Isıya dirençli vitaminlerin azalmasına neden olur.
Yüksek ısıda kızartılan yiyecekler sindirim ve dolaşım sistemi hassasiyeti olan kişiler için rahatsız edici olabilir.
Airfryer içerisinde yer alan bazı kimyasal maddeler, besine karışarak birçok sağlık sorununa neden olabilir.
Yüksek sıcaklıklarda pişirilen et ve diğer yiyecekler Heterosiklik Aminler (HAs) ve Polisiklik Aromatik Hidrokarbonların (PAH'lar) oluşumuna neden olur. Bunlar kanserojen maddeler olduğu için airfryer zararları arasındadır.
Birader iyi diyorsun da bu aleti en sağlıklı adamlar kullanıyor. Takip ettiğim bütün sporcularda var, ve ben de sporcuyum. Çok rahatlık sağlıyor ve pratik.
12-14 yaş seni komik bulmuş hocam ben de anlamadım. O airfry'ı direkt nereden aldıysanız iade edin çok bariz şekilde defalarca kez kullanılmış içi full iz kaplanmış o kullanılmaz.
Birader iyi diyorsun da bu aleti en sağlıklı adamlar kullanıyor. Takip ettiğim bütün sporcularda var, ve ben de sporcuyum. Çok rahatlık sağlıyor ve pratik.
170 derece üstüne çıkılmaması, pişirirken içine soğan gibi toxin madde öldürücü besinler koymayı ve temizliğine dikkat edilmesini önerildiğini görmüştüm. Öyle yaparım.