Neler Yeni

Airhawk duo argb ayarlama

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Peki ama benim aldim kada RGB
Şimdi kasamin isikli yanmiyacakmi
Yanacak. Sadece anakartındaki girişe takmadığın için ışıkların rengini falan yazılımdan değiştiremeyeceksin. Yazılım dediğim Ayra Sync falan. Kasanın üstünde bir düğme olmalı ona basarak değiştireceksin fanların rengini ve modlarını

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
Yanacak. Sadece anakartındaki girişe takmadığın için ışıkların rengini falan yazılımdan değiştiremeyeceksin. Yazılım dediğim Ayra Sync falan. Kasanın üstünde bir düğme olmalı ona basarak değiştireceksin fanların rengini ve modlarını
Şimdi anlamadim yine alcam kasada farkli modlar var renk olarak şimdi ben sadece 1 renkiginimi kullancam

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Şimdi anlamadim yine alcam kasada farkli modlar var renk olarak şimdi ben sadece 1 renkiginimi kullancam
Hayır bak şimdi. Normalde Aura Sync var ya ondan değiştirecektin fanların rengini ARGB girişin olsaydı anakartında. Anakartında ARGB girişi yok diye kasanın üstündeki düğmeye basınca renkler değişecek. Tek fark birinde Aura Sync ile yapman diğerinde ise düğmeden yapman başka bir farkı yok her türlü modlar ve renkler değişebiliyor

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Hayır dostum dediğim gibi. Aynı kasa bende de var. Hazır sistem söylemiştim. Reset tuşuna basarak renkler arasından geçiş yapabiliyorum.

Blue

80+ Silver
En İyi Cevap
8
Kasa üstünde bulunan tuşa basarak değişecen.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
Hayır bak şimdi. Normalde Aura Sync var ya ondan değiştirecektin fanların rengini ARGB girişin olsaydı anakartında. Anakartında ARGB girişi yok diye kasanın üstündeki düğmeye basınca renkler değişecek. Tek fark birinde Aura Sync ile yapman diğerinde ise düğmeden yapman başka bir farkı yok
Tmm anladım sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır dostum dediğim gibi. Aynı kasa bende de var. Hazır sistem söylemiştim. Reset tuşuna basarak renkler arasından geçiş yapabiliyorum.
Tmm sağol yardimin icin
Kasa üstünde bulunan tuşa basarak değişecen.
Tmm sağol yardimin icin

• Beğen
Reaksiyonlar: Blue
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,911
Üyeler
167,902
Son üye
xe1lea