Neler Yeni

AirPods 2 deneyimim ve Galaxy Buds + ile ses kalitesi karşılaştırması

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Az önce AirPods 2’yi denedim de ses nedense derinden geliyor ve kulaklık kulağımda bi garip durdu. İstediğim sesi alamadım kulağa ittirince ses iyileşiyor ama bu sefer de vokaller boğuk. iPhone kullanmama rağmen herhangi bir ekolayzer ayarı bulamadım (normaldeki bütün ekolayzerlar kapalı). Kendim aktif kullandığım galaxy buds+ az önceki deneyimime göre çok daha iyi. Ses çok daha temiz geliyor. AirPods’un basslar daha güçlü ama ses boğuk olunca hiçbir anlamı yok ki?

Ben mi bir şeyi yanlış yaptım yoksa harbiden Airpods 2’nin sesi böyle mi?

Az önce AirPods 2’yi denedim de ses nedense derinden geliyor ve kulaklık kulağımda bi garip durdu. İstediğim sesi alamadım kulağa ittirince ses iyileşiyor ama bu sefer de vokaller boğuk. iPhone kullanmama rağmen herhangi bir ekolayzer ayarı bulamadım (normaldeki bütün ekolayzerlar kapalı). Kendim aktif kullandığım galaxy buds+ az önceki deneyimime göre çok daha iyi. Ses çok daha temiz geliyor. AirPods’un basslar daha güçlü ama ses boğuk olunca hiçbir anlamı yok ki?

Kalitesine bağlı aslında alışman lazım

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

AirPods 2 kullanıyorum, sesi anlattığınız gibi değil. Fazlasıyla net. Boğukluk yok.

Denediğiniz kulaklık sıfır mıydı 2. el miydi? 2. else metal ızgara kirden tıkanmış olabilir, oranın ara sıra temizlenmesi lazım.

Galaxy Buds+ da ses kalitesi olarak çok başarılı bir kulaklık bu arada. Silikonlu olması nedeniyle kulağa daha iyi oturmasının da payı var. AirPods her kulağa oturmuyor, belki sizinkine de oturmamıştır çünkü garip durdu yazmışsınız.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AirPods 2 kullanıyorum, sesi anlattığınız gibi değil. Fazlasıyla net. Boğukluk yok.

Denediğiniz kulaklık sıfır mıydı 2. el miydi? 2. else metal ızgara kirden tıkanmış olabilir, oranın ara sıra temizlenmesi lazım.

Galaxy Buds+ da ses kalitesi olarak çok başarılı bir kulaklık bu arada. Silikonlu olması nedeniyle kulağa daha iyi oturmasının da payı var. AirPods her kulağa oturmuyor, belki sizinkine de oturmamıştır çünkü garip durdu yazmışsınız.
Hocam kuzenimden ödünç aldım denemek için. Sonra dedi zaten suya falan da girmiş düşmüş falan. Normalde böyle değil yani.

Galaxy Buds+‘ı 650 Tl ye almıştım. Şuan 850 civarlarında. Gerçekten çok başarılı bir kulaklık. Ses kalitesi çok iyi de, bass lar bir tık daha iyi olabilir (bangır bangır bass seven birisiyim) ama yine de bass ı hissettiriyor. Ses temizliği konusunda anlatılacak bir şeyi yok mükemmel. Aslında AirPods 2’ye göre şarj süresi açısından da fark atıyor. iPhone uygulama desteği var. Her şeyini görüyorsunuz.

Güzel bir kulaklık tavsiye ederim ama Galaxy Buds 2 çıkacakmış galiba. Ama 150 dolardan çıkarsa pahalı olur. 850 tl de alınır mı bilmem ama 650 ye kesin alınmalı.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hocam kuzenimden ödünç aldım denemek için. Sonra dedi zaten suya falan da girmiş düşmüş falan. Normalde böyle değil yani.

Galaxy Buds+‘ı 650 TL ye almıştım. Şuan 850 civarlarında. Gerçekten çok başarılı bir kulaklık. Ses kalitesi de bass lar bir tık daha iyi olabilir (bangır bangır bass seven birisiyim) ama yine de bass ı hissettiriyor. Ses temizliği konusunda anlatılacak bir şeyi yok mükemmel. Aslında AirPods 2’ye göre şarj süresi açısından da fark atıyor. iPhone uygulama desteği var. Her şeyini görüyorsunuz.

Güzel bir kulaklık tavsiye ederim ama Galaxy Buds 2 çıkacakmış galiba. Ama 150 dolardan çıkarsa pahalı olur. 850 TL de alınır mı bilmem ama 650 ye kesin alınmalı.
Galaxy Buds+'ın mikrofonundan memnun musunuz hocam?

Youtube'da incelemelerini izlemiştim de yapısı gereği ağza doğru uzayan bir parçası olmadığı için pek iyi değildi.

Şu mikrofon işi çözülse alma düşüncem var aslında.
Hi-Fi forumlarında da özellikle plus modelinin ses kalitesi çok beğeniliyor.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,999
İsim
Chloe Grace Moretz
bende airpods pro kullanıyorum fakat dip ses sorunu ile v.b hiç karşılaşmadım ses engelleme ile çok iyi bir performans veriyor

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galaxy Buds+'ın mikrofonundan memnun musunuz hocam?

Youtube'da incelemelerini izlemiştim de yapısı gereği ağza doğru uzayan bir parçası olmadığı için pek iyi değildi.

Şu mikrofon işi çözülse alma düşüncem var aslında.
Hi-Fi forumlarında da özellikle plus modelinin ses kalitesi çok beğeniliyor.
Valla hocam sürekli telefonla konuşan birisi değilim ama benim işimi görüyor. Airpods gibi değildir büyük ihtimal ama karşıdaki ne dediğimi anlıyor. Hatta size karşılaştırmasını vereyim daha iyi referans olur.

Gürültülü ortam testi ve desibel testi olan bir video

Sadece sessiz ortamda test edilmiş bir video

Açıkçası normal ortamda pek bir aşağı kalır yanı yok. Gürültülü ortamda belki bir tık sıkıntı yaratabilir ama sanmıyorum.

Top Bottom