Neler Yeni

Airpods 2 fiyatına değer mi?

cpbl1905

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Eroğlu
Selamlar. Genelde müzik dinliyorum. Şu an Oppo Enco Buds W12 kullanıyorum. IOS kullandığım için AirPods 2 almayı düşünüyorum. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Ses kalitesi en önemli etken.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
açıkçası ben 2.nesili beğenmiyorum.kulakiçi olmadığı için hoşuma gitmiyor.bende airpods pro da var.ikisini karşılaştırınca müzik için alınmaz bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berat İşler
Neredeyse tüm AirPods modellerini kullandım ve en son karar kıldığım AirPods Pro oldu. 2021 Temmuz'da 1800 TL'ye aldım. Hangisi diye soracak olursan tamamen sana bağlı hocam. Ben mesela silikonlu(Pro) olanı kullanıyorum çünkü piercing ve küpe takıyorum. Düz uç olanlar yara yapıyor ve benim kulağımdan düşüyor. Kulağı tam kavrayan model Pro modeli.
Farklı markaların kulaklıklarını da kullandım. AirPodslar bence özellikleri de dahil edildiğinde indirim varken fiyatına değer oluyor. Mesela ben alırken 2100 TL idi ama ben 1800'e yakalamıştım. Uzamsal ses, gürültü önleyici gibi özellikleri çok güzel.

Son düzenleme:

cpbl1905

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neredeyse tüm AirPods modellerini kullandım ve en son karar kıldığım AirPods Pro oldu. 2021 Temmuz'da 1800 TL'ye aldım. Hangisi diye soracak olursan tamamen sana bağlı hocam. Ben mesela silikonlu(Pro) olanı kullanıyorum çünkü piercing ve küpe takıyorum. Düz uç olanlar yara yapıyor ve benim kulağımdan düşüyor. Kulağı tam kavrayan model Pro modeli.
Şu an silikonlu kullanıyorum dış sesleri engelliyor. AirPods 2 silikonsuz. Geçersem farkı çok hisseder miyim? Dediğim gibi ses kalitesi en önemli şey. Dış sesleri az da olsa alabilirim sıkıntı yok onda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berat İşler
Şu an silikonlu kullanıyorum dış sesleri engelliyor. AirPods 2 silikonsuz. Geçersem farkı çok hisseder miyim? Dediğim gibi ses kalitesi en önemli şey. Dış sesleri az da olsa alabilirim sıkıntı yok onda.
Silikonluların en güzel özelliği kulağa cuk diye oturması. AirPods 2 silikonsuz olmasına rağmen çok fazla dışarıdan ses vermiyor ama tabii ki Pro ile bir tutulamaz. Dediğim gibi iş tamamen sende bitiyor. Silikonsuz olunca düşme ihtimali artıyor. Çoğu arkadaşımın kulağından düştü ve farkına bile varmadılar :LOL: Küpe falan takıyorsan silikonludan devam et. Müzik kalitesi konusuna gelirsek şahsi görüşüm Pro bir tık önde. Fark çok fazla hissedilmiyor fakat sen diyorsan ben müzik gurmesiyim en iyi kaliteyi isterim o zaman AirPods Pro almanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,067,253
Üyeler
169,553
Son üye
swokki